Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Horor na palube lietadla: Stroju spoločnosti Ryanair sa zlomil podvozok, ľudia boli v šoku

Z predného podvozku šľahali iskry.
Z predného podvozku šľahali iskry. (Zdroj: YouTube/Daily Mail, screenshot)

DUBLIN - Pri pristávaní v Dubline sa zlomilo predné koleso lietadla spoločnosti Ryanair. Cestujúci mohli stroj opustiť bez zranení, jeden cestujúci utrpel šok.

Hororové pristátie pre cestujúcich na palube stroja Ryanair. Pri pristávaní na letisku v Dubline sa zlomilo predné koleso. Po pristátí lietadla bola vyhlásená núdzová situácia. Zamestnanci potom vysvetlili, že lietadlo malo "malý problém". Video ukazuje, že z predného kolesa lietadla pri pristávaní v nedeľu popoludní odletujú iskry.

Fantastická novinka v múzeu máp: Na leteckom simulátore preletíte ponad Slovensko (Zdroj: TASR)

Potom môžete vidieť záchranárov ponáhľajúcich sa k lietadlu. Snímky urobené po zastavení lietadla ďalej ukazujú, že predné koleso a pristávací mechanizmus pod ním sú úplne ošúchané.

Jednu osobu ošetrili kvôli šoku

Podľa správy dublinského letiska mohli pasažieri stroj normálne opustiť po tom, čo letiskoví hasiči dali všetko do poriadku, oznámil dublinský letecký úrad. Zamestnanci National Ambulance Service a zdravotníci sa stretli s cestujúcimi po príchode do budovy terminálu. "Neexistujú žiadne správy o zraneniach, hoci jedna osoba bola ošetrená kvôli šoku," uviedla služba vo vyhlásení.

Ryanair vo vyhlásení uviedol, že lietadlo malo pri pristávaní "malý technický problém" s predným podvozkom. "Cestujúci a posádka vystúpili normálne a lietadlo bude onedlho odtiahnuté do hangáru na ďalšiu kontrolu inžiniermi Ryanairu," uvádza sa v správe.

Viac o téme: ZlomenýPristávaniePodvozokRyanairDublin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu