Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pasažieri sa pri nástupe do lietadla nestačili čudovať: VIDEO Letuška predviedla niečo veľmi divné

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Twitter/Verny Vern)

PHILADELPHIA - Nedávny let spoločnosti Southwest Airlines z amerického Nashvillu do Philadelphie sa začal veľmi čudne. Cestujúci si totiž pri nástupe do lietadla všimli letušku, ktorá sa ukrývala v priestore na príručnú batožinu. Brunetka bola natlačená do tesného priestoru a občas z neho vykúkala. Údajne tým chcela pasažierom zlepšiť náladu a pobaviť ich.

Srb (65) na kúpalisku spoznal krásnu letušku: Dala mu košom! Dostal strašne hlúpy nápad, ako ju získať

Z krátkeho videa, ktoré urobila Veronica Lloydová, smerujúca domov do Pensylvánie, nie je presne možné určiť zámer letušky. Každopádne však prekvapila pasažierov, keď ju uvideli nad svojimi hlavami. 

Pasažieri sa pri nástupe
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter/Verny Vern)

Lloydová pre Fox News povedala, že bola „zmätená“ počínaním ženy a dodala, že sa letuška v batožinovom priestore nachádzala minimálne 10 minút. "Bolo to veľmi zaujímavé," vysvetlila Lloydová. "Myslím, že to robila, aby sa pokúsila byť zábavná a prinútila cestujúcich, aby sa smiali." Podľa nej keď žena zliezla dolu, bola po zvyšok letu veľmi milá.

Spoločnosť Southwest vo vyhlásení uviedla, že jej zamestnanci sú známi svojím zmyslom pre humor: „V tomto prípade sa jedna z našich letušiek počas nástupu do lietadla pokúsila o krátku zábavu so zákazníkmi. Samozrejme, toto nie je náš normálny postup a posádky Southwest vždy dodržiavajú bezpečnosť ako svoju najvyššiu prioritu."

Viac o téme: LietadloLetuškaAerolinkySouthwest
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu