Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Srb (65) na kúpalisku spoznal krásnu letušku: Dala mu košom! Dostal strašne hlúpy nápad, ako ju získať

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BELEHRAD - Falošná správa o uložení bomby v lietadle spoločnosti Lufthansa vyvolala vo štvrtok rozruch na belehradskom letisku. K činu sa priznal 65-ročný Srb, ktorý podľa miestnych médií pred súdom svoje konanie ospravedlňoval tým, že nechcel, aby odletela letuška, ktorá sa mu veľmi páčila, ale odmietla s ním ísť na rande.

Desivý moment na palube lietadla: VIDEO Muž vyskočil na krídlo krátko pred štartom, zavládla panika

Poplach vypukol po varovnom telefonáte skoro ráno tesne pred štartom lietadla do Frankfurtu nad Mohanom. Všetkých 130 cestujúcich letu LH 1411 bolo urýchlene evakuovaných, rovnako ako päťčlenná posádka. Stroj potom prehľadala špeciálna policajná jednotka, ale bezvýsledne. Odlet bol potom s oneskorením povolený.

Srb (65) na kúpalisku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/AP/Serbian Police)

Medzitým polícia intenzívne pátrala po volajúcom a našla ho. Páchateľom je muž, ktorý volal z bytu a z telefónu svojho kamaráta. Zadržaný na svoju obhajobu uviedol, že sa na kúpalisku v Belehrade zoznámil s dvoma letuškami Lufthansy a pozval ich na večeru. Obzvlášť sa mu vraj páčila jedna z nich, obe ale večeru odmietli.

Srb (65) na kúpalisku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/AP/Serbian Police)

Pretože dievča, ktoré si vyhliadol, potom nenašiel v hoteli, zavolal druhý deň na letisko s falošnou správou o bombe v lietadle. Chcel tak dosiahnuť, aby letuška neodletela. Teraz podľa prokurátora čelí obvineniu z trestného činu šírenia poplašnej správy.

Viac o téme: LietadloBombaBelehradLufthansaSrb
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu