Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Čudný telefonát krátko pred smrťou modelky (†20) na jachte miliardára: Objasní veľkú záhadu?

Sinead McNamaraová Zobraziť galériu (5)
Sinead McNamaraová (Zdroj: FB/Sinead McNamara)

CANBERRA - Mladá austrálska modelka Sinead McNamaraová mala prácu, ktorá ju robila šťastnou, cestovala po svete na super luxusnej jachte a ľudia zbožňovali jej sexi fotografie na Instagrame. Vyzeralo to, že má pred sebou rozprávkový život. Minulý piatok však prišlo k tragédii, ktorá je stále obostrená rúškom tajomstva. Jej bezvládne telo našli na palube lode mexického magnáta, kotviacej v gréckom prístave na ostrove Kefalónia, na ktorej pracovala ako stevardka. Napriek snahe o záchranu zomrela. Jej matka uviedla, že mala s dcérou telefonát krátko pred záhadným incidentom.

Posun v mysterióznej smrti modelky (†20) na superjachte miliardára: Desivé odhalenie z pitvy

Sinead hovorila s matkou Kylie a bratom Jackom v piatok v skorých ranných hodinách. Novinárom to povedal grécky právnik rodiny Charalampos Triantafyllopoulos. "Zosnulá telefonovala so svojou matku a bratom krátko pred nešťastnou udalosťou, ktorá je predmetom vyšetrovania," stojí vo vyhlásení, ktoré zverejnil spravodajský portál Keep Talking Greece. "Plakala a sťažovala sa na incident, ktorý mala na jachte s ďalším členom posádky."

Sinead McNamara
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Sinead McNamara)

Telefonát s rodinou sa uskutočnil len pár chvíľ pred tým, než McNamarovú našli v kritickom stave na superjachte Mayan Queen IV mexického miliardára Alberta Bailleresa, ktorá kotvila v prístave Argostoli na gréckom ostrove Kefalónia.

Rodina vo vyhlásení tiež požiadala grécke úrady, aby "dôkladne vyšetrili" nevysvetliteľnú smrť slečny McNamarovej, ktorá počas pobytu na jachte pôsobila, že je šťastná a nič jej nechýba. "Rodina tvrdí, že Sinead nemala žiadne problémy, často s nimi komunikovala a bola šťastná. O dva dni sa mala vrátiť k svojej rodine a priateľom v Austrálii. Rodičia sa domnievajú, že je dôležité dôkladne preskúmať udalosti aj incidenty, ktoré predchádzali smrti ich 20-ročnej dcéry," odznelo vo vyhlásení.

Sinead McNamara
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Sinead McNamara)

Lekár na palube jachty sa pokúšal oživiť mladú ženu predtým, než ju helikoptéra prepravila do nemocnice v Aténach. Zdrvená rodina sa pýta aj na to, prečo uplynul od nájdenia ich dcéry po prevoz taký dlhý čas. "Bola v bezvedomí niekoľko hodín v komatóznom stave a každá minúta bola kritická pre jej život," tvrdí rodina.

Sinead McNamara
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Sinead McNamara)

McNamarová trávila na jachte svoj posledný deň, o niekoľko hodín sa mala stretnúť so svojou matkou a sestrou, ktoré za ňou cestovali z Austrálie do Grécka a potom sa mali spolu vrátiť do vlasti. Len 24 hodín predtým než zomrela, sa vraj zabávala s priateľmi v bare v Kefalónii, pila a tancovala. Majiteľ podniku sa pre news.com.au vyjadril, že všetci vyzerali byť v dobrej nálade a nevšimol si, že by sa v skupinke odohralo niečo nepríjemné.

Sinead McNamara
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Sinead McNamara)

Pitva modelky nepreukázala žiadne stopy fyzického násilia na jej tele, ale výsledky toxikológie budú až zhruba o mesiac a vyšetrovanie okolností smrti zatiaľ nebolo ukončené. Je tu podozrenie na samovraždu, ale polícia prípad ešte neuzavrela. Mladá žena zomrela na následky obesenia.

Viac o téme: JachtaModelkaPitvaMiliardárSinead McNamara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu