Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

STRACH o výstrednú manželku (29) Kanyeho Westa: Jej rodičia sú ZÚFALÍ... Vôbec ju nespoznávajú!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Raper Kanye West (46) a jeho manželka Bianca Censori pútajú pozornosť všade, kde sa objavia. Dôvodom sú predovšetkým ich výstredné outfity. No zatiaľ čo hudobník sa rád oblieka do viacerých vrstiev, svoju polovičku vystavuje prakticky nahú. A to sa nepozdáva rodine 29-ročnej Austrálčanky. Rodičia sú zúfalí, svoju dcéru vôbec nespoznávajú!

O Kanyem Westovi a jeho manželke Biance Censori sa v poslednom období píše iba v súvilosti s tým, aké výstredné oblečenie si zas obliekli. V Taliansku si dokonca pred pár mesiacmi kvôli svojim outfitom vyrobili aj problémy. Veď zatiať čo raper sa oblieka do niekoľkých vrstiev, jeho polovička chodí po verejnosti prakticky nahá. 

Aj pred pár dňami šokovala, keď si vyšla do ulíc úplne nahá, len v priesvitnom igelitovom pršiplášti. A podľa zdroju Daily Mail sú Biancini rodičia presvedčení, že za všetkým je Kanye, ktorý ich dcéru vo všetkom ovláda. „Jej rodina a priatelia sú z toho na mŕtvicu, je to čím ďalej horšie a horšie,“ uviedol zdroj. 29-ročná dizajnérka sa vraj viditeľne zmenila aj v správaní a zatiaľ čo kedysi bola večne pozitívna, teraz pôsobí utrápene a hádže bojazlivé pohľady. 

Galéria: Kanye West:

„Biance zjavne nedochádza, že to, čo nosí, nie je len nechutné a zlý príklad pre ostatných, ale navyše potenciálne porušuje zákon. Kanye je nabalený v piatich alebo šiestich vrstvách a jeho manželka sa klepe zimou nahá obalená v plastovej pláštenke. Ani jej neponúkol jeden zo svojich zvrškov,“ nechápe zdroj z rodiny. „Jej rodičia sú na tom hrozne. Už ju vôbec nespoznávajú,“ dodal zdroj. 

Kanye má podľa neho Biancu kompletne pod kontrolou: „Inak by to nerobila.“ A dôvodom môže byť fakt, že tak, ako jej môže pomôcť k rozprávkovej kariére, ju môže aj úplne zničiť. 

STRACH o výstrednú manželku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kanye WestBianca Censori
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu