Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Slávna Kardashianka má nový vzťah: Tají ho už pol roka... BOJÍ SA reakcie Kanyeho Westa!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (2)
Kim Kardashian (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - V posledných mesiacoch sa vo veľkom špekulovalo o tom, že Kim Kardashian (43) tvorí pár s hviezdou amerického futbalu Odellom Beckhamom Jr (31). Svoj vzťah chceli tajiť z viacerých dôvodov, avšak najnovšie informácie hovoria o tom, že je dvojica spolu a vyzerá to medzi nimi vážne.

Galéria: Kim Kardashian

V septembri minulého roka sa začalo špekulovať o tom, že v živote Kim Kardashian je nový muž. Tým mal byť hráč amerického futbalu Odell Beckham Jr, ktorý v tom čase tvoril pár s dlhoročnou partnerkou Lauren, s ktorou sa tešili z ich syna Zydna (1).

Momentálne to však vyzerá tak, že ich vzťah je realitou a dvojica si po pár mesiacoch randenia povedala, že to spolu skúsi. Podľa informácií Daily Mail sa však svoj vzťah snažili z viacerých dôvodov utajiť. 

„Kim má s Odellom vzťah od minulého leta a dúfala, že sa jej podarí celú vec udržať v tajnosti. Momentálne sa s nikým iným nestretáva a je len s Odellom. Aspoň jej najbližší priatelia o nikom inom nevedia," uviedol zdroj. 

„Kim chcel ich vzťah udržať v tajnosti z dvoch dôvodov. Prvým je ten, že Odell má ročného syna s expriateľkou. Obaja sa chceli vyhnúť špekuláciám, že ju opustil kvôli Kim a ona nechcela vyzerať ako niekto, kto rozvrátil rodinu. Druhým je jej exmanžel Kanye West. Po tom, čo vytiahol na jej bývalého Peta Davidsona sa chcela týmto veciam vyhnúť za každú cenu. Je len otázkou času, kým Kanye povie niečo verejne, ale nemá na to žiadne dôkazy," doplnil zdroj. 

Odell Beckham Jr
Zobraziť galériu (2)
Odell Beckham Jr  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu