Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Princezná Kate porušila kráľovský protokol: Nedopatrením ukázala viac, ako chcela!

Princezná Kate Zobraziť galériu (4)
Princezná Kate (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Ukázala viac, ako chcela. Počas tohto týždňa navštívili Veľkú Britániu členovia vlády a prezident Južnej Kórey Yoon Suk Yeol (62). Pri tejto príležitosti sa stretli aj s členmi kráľovskej rodiny, medzi ktorými nechýbala princezná Kate (41). Tá okrem svojich nádherných červených šiat zaujala aj momentom, kedy ukázala viac, než by mala.

Britská kráľovská rodina si počas tohto týždňa plnila svoje povinnosti v ich domácej krajine. V Londýne totiž privítali predstaviteľov vlády Južnej Kórey, medzi ktorými nechýbal ani prezident krajiny Yoon Suk Yeol a jeho manželka Kim Keon Hee.

Kim Keon Hee, Yoon Suk Yeol, Karol III, Camilla, Prince William a princezná Kate
Zobraziť galériu (4)
Kim Keon Hee, Yoon Suk Yeol, Karol III, Camilla, Prince William a princezná Kate  (Zdroj: SITA)

Delegáciu privítali okrem kráľa Karola III. aj princ William, ktorému robila spoločnosť jeho manželka - princezná Kate. Tá zaujala v červených šatách, ktoré sa množstvu jej fanúšikov veľmi páčili. Okrem toho však na seba upozornila aj pre ňu netypickým spôsobom.

Pri vystupovaní z auta si totiž nedala pozor na svoj outfit a prítomným fotografom tak ukázala oveľa viac, než chcela. Mnohí ľudia na jej odhalených nohách nevidia nič zlé a tvrdia, že Kate ide s dobou a dokazuje, že je tvárou modernej kráľovskej rodiny. Na druhej strane sa však objavili názory, že si mala dávať väčší pozor na to, aby neporušila protokol.

Princezná Kate
Zobraziť galériu (4)
Princezná Kate  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Princezná Kate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu