Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Známy hudobník čelil ŠIALENEJ FANÚŠIČKE: Autom prerazila bránu, zasahovala polícia!

Travis Barker Zobraziť galériu (3)
Travis Barker (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Niektorí fanúšikovia nemajú zábrany. Známy americký hudobník Travis Barker (47) zažil počas minulého týždňa poriadnu drámu. Na jeho pozemok sa totiž snažila dostať fanúšička, ktorá po niekoľkých neúspešných pokusoch zobrala veci do svojich rúk. Autom prerazila bránu, ktorá viedla k jeho domu.

Mnohé svetové celebrity musia čeliť poriadne dotieravým fanúšikom. Svoje by o tom vedela hovoriť napríklad aj herečka Kate Beckinsale, ktorá sa dokonca musela presťahovať.

Poriadne desivú skúsenosť s fanúšičkou má aj bubeník formácie Blink - 182 Travis Barker. K jeho domu musela byť počas minulého týždňa dokonca privolaná polícia, ktorá tento prípad riešila. 

Travis Barker a Kourtney Kardashian
Zobraziť galériu (3)
Travis Barker a Kourtney Kardashian  (Zdroj: SITA)

Na jeho pozemok sa totiž podľa informácii TMZ pokúšala dostať jedna z obdivovateliek. Tá sa minimálne 4-krát objavila pred bránou, kde ju však okamžite otočili ochrankári, ktorí majú celý objekt na starosti.

Žena sa však následne rozhodla zobrať veci do vlastných rúk. Svojím autom vrazila do bezpečnostnej brány. Strážnici ju okamžite zadržali a následne ju odovzdali do rúk polície. Tá ju následne obvinila z neoprávneného vstupu na cudzí pozemok. 

Hudobník, ktorý sa preslávil vďaka svojmu účinkovaniu v skupine Blink-182 a manželstvom s Kourtney Kardashian, našťastie počas tohto výstupu nebol doma. Podľa doterajších informácii žena tvrdila, že ju do domu pozval samotný Barker, ktorý jej písal prostredníctvom sociálnych sietí.

 Travis Barker
Zobraziť galériu (3)
Travis Barker  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Travis Barker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu