Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Paparazzi FOTO hviezdnej krásky: Och, na sexicu z červeného koberca zabudnite!

Kourtney Kardashian a Travis Barker Zobraziť galériu (10)
Kourtney Kardashian a Travis Barker (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ako iný človek! Je jasné, že na červený koberec, či spoločenské podujatie sa hádam každý oblečie inak, než počas všedného dňa. Mnohé celebritné krásky však dbajú o to, aby boli vždy pekne upravené a aj v súkromí volia kúsky, ktoré zvýraznia ich šarm. Platí to i v prípade Kourtney Kardashian (42)... Avšak, keď na ňu nedávno natrafili paparazzi, nemala zrovna svoj deň!

Hoci je Kourtney spomedzi slávnych sestier Kardashianových najstaršia, v provokácii nijako nezaostáva. Aj ona na Instagrame pravidelne zverejňuje dráždivé fotky v bikinách a kdekoľvek sa zjaví, sexepíl z nej srší na všetky strany. 

Kourtney však zvykne provokovať aj počas všedného dňa. Veď už neraz ju paparazzi zvečnili v uliciach bez podprsenky alebo v šortkách, ktoré odhaľovali jej dokonalé nohy. 

Sexi kráska sa však v poslednom čase viditeľne zaoblila. Trojnásobná mamička sa netají túžbou po ďalšom dieťati. S bubeníkom formácie Blink 182 - Travisom Barkerom by radi mali spoločného potomka a otvorene hovoria o umelom oplodnení. Práve lieky, ktoré Kourtney z toho dôvodu užíva, jej spôsobujú váhové výkyvy a menopauzu. 

Hrdličky sa nedávno objavili v uliciach a Kourtney ako sexi kráska rozhodne nevyzerala. Na sebe mala tmavé voľné tričko, pod ktorým maskovala kilogramy navyše. Dlhé a rozgajdané nohavice jej na šarme tiež vôbec nepridali. Slávna kráska sa maskovala tiež šiltovkou a slnečnými okuliarmi. Avšak paparazzom i tak neušla...

Kourtney Kardashian zrejme nemala svoj deň...
Zobraziť galériu (10)
Kourtney Kardashian zrejme nemala svoj deň...  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kourtney Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu