Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Harry Styles ŠOKOVAL počas koncertu: Vyzul si topánku, naplnil ju vodou a... Z tohto sa vám ZDVIHNE ŽALÚDOK!

Harry Styles na koncerte vyskúšal austrálsku tradíciu s názvom shoey. Zobraziť galériu (10)
Harry Styles na koncerte vyskúšal austrálsku tradíciu s názvom shoey. (Zdroj: Twitter)

PERTH - Najnechutnejšia tradícia! Britský spevák Harry Styles (29) sa aktuálne nachádza na turné po Austrálii. A na koncerte v meste Perth poriadne šokoval svojich fanúšikom činom, ktorý od neho zrejme nikto nečakal. Rovno na pódiu si totiž vyzul topánku, naplnil ju vodou a... Pred zrakmi všetkých fanúšikov sa z nej napil. Hneď potom si ju opäť obul na nohu!

Harry Styles je aktuálne na vrchole svojej slávy. Žne úspechy svojou hudobnou tvorbou, získala ocenenia a fanúšikovia ho milujú po celom svete. Aktuálne sa hudobník nachádza na turné po Austrálii. A aj tam sa snaží byť svojim priaznivcom čo najbližšie. Neváhal preto skúsiť poriadne nechutnú tradíciu. 

Na koncerte v meste Perth šokoval všetkých prítomných, keď si rovno na pódiu vyzul topánku, naplnil ju nápojom a... Celý obsah svojej obuvy aj vypil. Ide vraj o austrálsku tradíciu, ktorej sa hovorí "shoey". „Toto je jedna z najnechutnejších tradícií vôbec,“ zhodnotil hneď po akte rozhodený spevák. „Cítim sa ako iný človek,“ dodal a topánku si nasadil naspäť na nohu.

Harry Styles ŠOKOVAL počas
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Twitter)

Harry Styles ŠOKOVAL počas
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Twitter)

A potom si ešte na adresu svojho zvláštneho zážitku niekoľkokrát zavtipkoval. „Hanbím sa za seba. Je to také osobné. Taký intímny moment, ktorý možno zdieľať s toľkými ľuďmi,“ zahlásil a dodal: „Budem o tom dlho diskutovať so svojím terapeutom.“ No zatiaľ čo spevák bol po tomto skutku doslova otrasený, austrálski fanúšikovia kričali nadšením. 

Viac o téme: Harry Styles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu