Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Fanúšička (17) Harryho Stylesa sa nikdy nebozkávala: Umiera na rakovinu... Speváka prosí, aby jej splnil POSLEDNÉ PRIANIE!

Harry Styles Zobraziť galériu (8)
Harry Styles (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britský spevák Harry Styles (29) patrí medzi najpopulárnejších umelcov súčasnosti a po celom svete má množstvo fanúšikov. Jednou z nich je aj 17-ročná Eden Lewis, ktorá trpí rakovinou kostí. Boj s týmto zákerným ochorením však prehráva. Svoj idol preto požiadala, aby jej splnil jedno z jej posledných prianí.

Harry Styles je momentálne na svojom turné po Európe a počas nasledujúceho mesiaca bude vystupovať najmä vo Veľkej Británii. 21. júna má naplánované vystúpenie na Principality Stadium v Cardiffe.

Na tento koncert sa chystá aj jeho veľká fanúšička Eden Lewis, ktorá zvádza veľmi náročný boj s rakovinou kostí. Tento zápas so zákernou chorobou však prehráva a jej ochorenie je podľa jej slov v konečnom štádiu.

Preto prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti Facebook svoj idol poprosila, aby jej splnil jej veľké prianie. Eden si totiž želá, aby bol slávny spevák tým, ktorý jej dá prvý a zároveň posledný bozk v jej živote.

„Ahoj Harry, 21. júna mám namierené na tvoju šou a rozmýšľala som, či by si splnil zomierajúcemu dievčaťu jedno jej prianie... Prvý a posledný bozk! Mám 17 rokov a mám rakovinu kostí v konečnom štádiu. Avšak doteraz som ešte nezažila svoj prvý bozk. Tak som rozmýšľala, či by si mi to nesplnil. Ak nie, tak aspoň objatie. Ďakujem. Tvoja oddaná, ale umierajúca fanúšička," napísala Eden. 

 

Harry Styles hi I'm coming to your Cardiff show on the 21st June and was wondering if you can grant a dying girl one...

Posted by Eden Lewis on Saturday, May 20, 2023
Viac o téme: Harry Styles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu