Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Idol mnohých žien už NOVÚ MILENKU neskrýva: Aha, zbalil krásnu herečku!

Harry Styles Zobraziť galériu (5)
Harry Styles (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Vyzerá to tak, že britský spevák Harry Styles (29) už nie je sám. V posledných týždňoch sa totiž zblížil s herečkou Taylor Russell (29) a najnovšie sa objavili bok po boku aj v spoločnosti. Dvojica sa od seba počas celého večera nepohla ani na krok a vyzerá to tak, že svoj vzťah sa už nesnažia skrývať.

Na konci minulého roka skrachoval slávnemu spevákovi vzťah so známou herečkou Oliviou Wilde, po ktorom si dal od vážnych známostí pauzu. Momentálne to však vyzerá tak, že sa v jeho živote objavila nová žena.

Tou je herečka Taylor Russell, ktorú môžu poznať fanúšikovia napríklad zo seriálu Stratení vo vesmíre či vďaka romantickej dráme Waves. V poslednom období sa začali objavovať informácie o tom, že sa táto dvojica sa zblížila počas hudobníkovho turné.

Teraz je už jasné, že Russell a Styles majú k sebe naozaj blízko. Bývalý člen skupiny One Direction sa v stredu dokonca objavil na vystúpení tejto herečky v divadle v Londýne a. Následne spoločne zamierili na afterpárty, kde sa od seba nepohli ani na krok.

„Vyzerali veľmi šťastne. Na párty prišli spolu a rovnako tak aj odišli. Vymenili si zopár dotykov, ale snažili sa to robiť nenápadne, keďže boli na verejnosti. Všetci si okamžite všimli, že prišiel na vystúpenie. Nikto to nečakal, ale prišiel aj na párty, čo bol poriadny šok. Hlavne preto, že sa objavovali špekulácie o tom, že spolu niečo majú," povedal zdroj pre denník The Sun.

Harry Styles, Taylor Russell
Zobraziť galériu (5)
Harry Styles, Taylor Russell  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Harry StylesTaylor Russell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu