Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Fanúšikovia Kelly Family v smútku: Speváčka (†45) podľahla krátkej chorobe!

Barby Kelly zomrela vo veku 45 rokov. Zobraziť galériu (2)
Barby Kelly zomrela vo veku 45 rokov. (Zdroj: Instagram K.F.)

BERLIN - Fanúšikovia slávnej skupiny Kelly Family prežívajú obrovský smútok. Vo veku len 45 rokov totiž zomrela jedna z členiek - Barby Kelly. Podľahla vraj krátkej chorobe.

Smutnú správu na Instagrame zverejnila oficiálna stránka skupiny. Barby Kelly podľahla vo štvrtok 15. apríla krátkej chorobe. „Naša milovaná sestra Barby odišla po krátkej chorobe,“ uvádza sa v príspevku, no nič viac k tragickej udalosti členovia skupiny prezradiť nechcú. Z pochopiteľného dôvodu - smútia nad obrovskou stratou. 

Galéria: Kelly Family

„Barby bude všetkým nesmierne chýbať a v našich srdciach a spomienkach ju budeme nosiť navždy,“ píše sa v závere príspevku na oficiálnej stránke Kelly Family. Barby sa so zdravotnými problémami pasovala už v roku 2002, kedy formáciu na čas opustila. 

Nemecká skupina Kelly Family v 90. rokoch bodovala v rebríčkoch európskych hudobných hitparád. Na začiatku kariéry 9 súrodencov na pódiu dopĺňali aj ich rodičia. Medzi ich najväčšie hity patria An Angel, I Can't Help Myself či Fell in Love with an Alien. 

Viac o téme: Kelly Family
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu