Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

DRASTICKÁ PREMENA Angela z Kelly Family: Bujná hriva je preč... On je kompletne PLEŠATÝ!

Angelo Kelly Zobraziť galériu (5)
Angelo Kelly (Zdroj: Instagram)

BERLÍN - Preboha! Aj takto nejako reagovali ľudia, keď zbadali najnovšie príspevky speváka Angela (39) zo slávnej formácie Kelly Family. Umelec, pre ktorého bola odnepamäti typická dlhá hriva sa totiž najnovšie predviedol s radikálne zmeneným imidžom.

„Žiaden risk, žiadna sranda,” takto komentoval Angelo Kelly záber, na ktorom predviedol svoj najnovší imidž. Šokované reakcie followerov a priateľov stáli ozaj za to. „Povedzte mu prosím niekto, že takto nemôže ísť medzi ľudí. Och! Vyzerá ako strýko Fester. Je to hrozné,” znejú vybrané z nich. 

FOTO: Angelo Kelly drasticky zmenil imidž. Našťastie, išlo len o masku. 

Ako spevák s anjelským hlasom priznal, našťastie išlo len o dočasnú premenu, ktorú podstúpil kvôli účinkovaniu v klipe svojho najstaršieho syna. Tvorba plešiny trvala zhruba hodinu. „Môj otec je za každú srandu, takže som ho na to nemusel dlho prehovárať. V minulosti mal aj kratšie vlasy, ale vôbec mu to nesedelo,” prezradil s pobavením Gabriel. 

Ten je najstarším z piatich detí slávneho Angela Kelly, ktoré mu porodila sympaťáčka Kira. Celá família ostáva verná tradícii a venuje sa hudbe i spevu. 

FOTO: Angelo Kelly s manželkou a svojimi ratolesťami.

VIDEO: Angelo Kelly sa vďaka účinkovaniu v klipe svojho syna predviedol úplne plešatý. 

Viac o téme: Kelly FamilyAngelo Kelly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu