Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Náhla smrť Barby (†45) z The Kelly Family: Slová brata Angela… Nemali sa dostať na verejnosť!

Angelo Kelly sa vyjadril k smrti svojej sestry Barby. Zobraziť galériu (4)
Angelo Kelly sa vyjadril k smrti svojej sestry Barby. (Zdroj: Instagram A.K.)

BERLÍN - Včera sa na verejnosť dostala správa, ktorá zarmútila všetkých fanúšikov legendárnej skupiny The Kelly Family. Po krátkej chorobe totiž zomrela jedna z členiek - Barby Kelly (†45). Rodina zverejnila krátke vyjadrenie, no viac sa k smutnej udalosti vyjadrovať nechcela. Brat Angelo (39) sa však rozhovoril.


Fanúšikovia Kelly Family v smútku: Speváčka (†45) podľahla krátkej chorobe!


Správa o smrti 45-ročnej Barby zasiahla každého, kto v 90. rokoch na pesničkách The Kelly Family vyrastal. Speváčka zomrela 15. apríla po krátkej chorobe, informovala o tom rodina na oficiálnej stránke skupiny. Viac sa však k smutnej udalosti vyjadrovať nechceli. 

Galéria: Kelly Family

„V túto chvíľu nebudeme dávať žiadne ďalšie prehlásenia, pretože všetci smútime z tejto veľkej straty. Barby nám všetkým bude neskutočne chýbať a budeme ju naďalej nostiť v našich srdciach, a to navždy,“ oznámili členovia kapely na sociálnej sieti Instagram. Jeden z nich však mlčanie porušil - Angelo Kelly sa na svojom profile k smrti svojej milovanej sestry vyjadril. Poslal jej dojemný odkaz do neba.

„Drahá Barby, ďakujem za to, že si tá najláskavejšia sestra a že si sa o mňa starala, najmä keď som bol malý. Budeš mi veľmi chýbať a budem na teba stále myslieť vo svojich modlitbách. Objím odo mňa mamu a tata a dúfam, že sa čoskoro všetci opäť zídeme spolu v nebi. Tvoj malý brat, Angelito,“ napísal k spoločnej fotke z detstva zronený brat.

Viac o téme: Kelly FamilyAngelo KellyBarby Kelly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu