Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Exfarmárka v ŠOKU: Polícia po nej vyhlásila PÁTRANIE!

Nikola Ďuriš Komorová Zobraziť galériu (2)
Nikola Ďuriš Komorová (Zdroj: Instagram N.D.)

BRATISLAVA - Po exfarmárke Nikole Ďuriš Komorovej (32) polícia vyhlásila pátranie. Čoho sa dopustila?

Nikola Ďuriš Komorová sa zviditeľnila v druhej sérii markizáckej reality šou Farma. Odvtedy je aktívna na sociálnych sieťach. No a dnes ráno ju skoro prevrátilo zo stoličky, keď uvidela, že je vyhlásené po nej pátranie. Neverila vlastným očiam!

Zatykač na ňu vydalo Okresné riaditeľstvo Policajného zboru Bratislava 2. Dôvodom vyhláseného pátrania je Príkaz na zatknutie podľa § 73 Trestného poriadku. Nikola sa však hneď ráno vyjadrila ku pátraniu aj na sociálnej sieti Instagram:

„Krásne ránko, normálne toto je primitívny štát. Neprevezmete si zásielku a normálne vás dajú do pátrania. Je toto normálne? Volám na políciu, vravím, to čo je? No musíte prísť podpísať a potom to vieme vymazať. Takže keď si neprevezmete zásielku, sa uvidíte v pátraní, ako keby som niekoho zabila," povedala šokovane. Pod statusom na faceboovej stránke Pátranie.sk sa Nikola obhájila aj v komentároch. „Tak toto je štát. Ja som tu za neprevzatie listu. Vás dajú do pátrania, toto je extrém, je mi zle z tohto štátu,“ napísala.

Viac o téme: Nikola Ďuriš Komorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu