Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ruža predstavila DVE nové NEVESTY: Jedna je Pocahontas a druhá...Prečo má MASKU?

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Markíza doposiaľ predstavila šesticu dievčat, ktoré zabojujú o srdce televízneho ženícha Radka Urbanyaka. No a dnes ráno sa do tejto skupinky pridali ďalšie dve. Pozrite sa na temperamentnú tmavovlásku, ktorá si hovorí Pocahontas a tá druhá... Tak tá je tajomná!

Galéria: Ruža pre nevestu - Súťažiace

Pocahontas, Bratislava (30):

Nikola alias Pocahontas je silná osobnosť, ktorá srší energiou. Je hrdá na svoj rómsky pôvod a možno práve ten jej dal do vienka temperament, lásku k tancu, ale aj vysokú mieru empatie.

V minulosti sa venovala opatrovaniu detí, v súčasnosti pôsobí ako asistentka. Hoci ju práca baví, je presvedčená, že je to dočasné povolanie a jej budúcnosť sa bude uberať umeleckým smerom. Veľa času trávi v ateliéri, kde maľuje obrazy, modeluje a tvorí busty. Len nedávno sa pustila do písania knihy. Jedným z jej snov je tiež zahrať si vo filme a účinkovať v tanečnej šou.

Pocahontas je dlhší čas bez partnera. Od šou Ruža pre nevestu očakáva, že tu spozná muža, o ktorého bude bojovať. Vzhľad pre ňu nie je to najdôležitejšie, imponuje jej skôr charizma, vyžarovanie pozitívnej energie, úprimnosť a to, keď ju vie muž rozosmiať.

Ruža predstavila DVE nové
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Frederika, Zvolen (23): 

Frederika pochádza zo Zvolena, no aktuálne pôsobisko má v Bratislave. Od útleho veku sa venovala súťažne plávaniu a aquatlonu. Talent má aj na tanec a basketbal, ktorý si chodí vo voľnom čase zahrať s kamarátmi. Frederika je všestranný typ človeka a svoj kalendár vidí najradšej zaplnený na celý mesiac. Popri externom štúdiu na vysokej škole pracuje ako manažérka sociálnych sietí a taktiež sa venuje modelingu. Vo voľnom čase rada číta knihy, medituje, venuje sa rodine a priateľom.

Frederika berie čistú úprimnú lásku medzi mužom a ženou v dnešnej dobe ako ojedinelý jav. Zároveň však verí, že na každého tam niekde vonku čaká jeho polovička, len musí prísť ten správny čas. Chlap musí podľa nej spĺňať tri kritériá – musí byť verný, úprimný a mať rovnaký zmysel pre humor ako ona, pretože humor je korením života.

Tajomná blondínka pri prvom stretnutí s Radkom, o ktorého priazeň a srdce bude bojovať 18 dievčat, skrývala svoju tvár pod maskou. Prečo tak urobila a ako na to zareaguje atraktívny podnikateľ, uvidíte v prvej epizóde šou Ruža pre nevestu.

Ruža predstavila DVE nové
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Viac o téme: FrederikaPocahontasRuža pre nevestu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu