Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Markíza vyhlásila kasting na Farmu: Diváci HROMŽIA... TOTO už nechceme!

Farma
Farma (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Televízia Markíza opäť vyhlásila kasting na Farmu. Verní diváci rýchlosťou blesku vyjadrili svoj názor na posledné série. Chcú späť niekdajšie podmienky žitia na statku. Žiadna umelá inteligencia!

Reality šou Farma sa začala vysielať v roku 2011. Vtedy si súťažiaci prechádzali doslova peklom. Menej jedla, viac roboty. Prvé série boli naozaj drsné, no postupom času sa Farma menila a divákom sa to prestalo páčiť. Vyvrcholilo to tým, keď pred dvomi rokmi zakomponovali do diania aj Alicu - náročné podmienky tak zatienila umelá inteligencia.

Televízia Markíza aktuálne vyhlásila kasting na nadchádzajúcu 16. sériu. No a diváci neskrývali svoje rozčarovanie. Šou už podľa nich nie je to, čo bývala. „No super, bude sa na čo pozerať, ale chcelo by to vrátiť sa k pôvodu Farmy bez žiadnych IT hovadín,“ napísal fanúšik. Iní takíto zhovievaví neboli. „Ak bude Farma s umelou Alicou, s alkoholom a bez pravidiel a ešte s exotmi... Nie je čo pozerať. Umelá inteligencia nemá na Farme čo robiť,“ zhodnotila zase ďalšia.

„Súhlasím, Farma je v prvom rade o práci, drine a ak ostane čas, tak aj na oddych a nie na alkohol muziku... A poprosím naspäť Kvetku nie žiadnu umelú inteligenciu,“ vyjadril sa iný človek. Všetci sa však zhodujú na jednom - umelú inteligenciu už na statku vidieť nechcú. Ako bude vyzerať 16. séria obľúbeného projektu však ukážu až najbližšie mesiace. A ktovie, možno kompetentní slová svojich divákov vypočujú a na jeseň sa na obrazovky dostane skutočne "stará" verzia Farmy. Potešilo by vás to?

Viac o téme: Farma 16
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu