Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Šteklivé ODHALENIE sexi markizáčky: Na webe sa objavila jej ÚPLNE NAHÁ FOTKA!

Nikola Ďuriš vie, ako provokovať. Zobraziť galériu (7)
Nikola Ďuriš vie, ako provokovať. (Zdroj: Archív N.Ď.)

BRATISLAVA - V živote bývalej farmárky Nikoly Ďuriš Komorovej (30) je toho veľa nového. V závere minulého roka sa po dlhých mesiacoch doťahovania konečne rozviedla a už je šťastná po boku nového muža. Práve s ním trávi každú svoju voľnú chvíľu. V týchto dňoch sa pochválila záberom z oddychu v saune a... Na web zavesila svoju úplne nahú fotku!

Nikola Ďuriš Komorová vždy vedela, ako provokovať. Už v markizáckej Farme svojím sexepílom šteklila zmysly pánskych divákov a inak to nie je ani po rokoch. Aktuálne sa kráska živí ako osobná trénerka, čomu zodpovedá aj jej tip-top postavička. No a tou sa, pre inšpiráciu svojich klientok, rada pýši aj na sociálnych sieťach. 


Markizáčka mesiac po ROZVODE: Rozhodne nesmúti... FOTO s novým priateľom!


Najnovšie na web zavesila záber z horúcich chvíľ so svojím partnerom - dvojica si spolu vychutnávala rozpálenú saunu... No a tmavovláska sa pri tomto momente nechala aj zvečniť. Na Instagrame sa tak objavila úplne nahá. A hoci okrem holého zadku nič viac nebolo vidieť, fantázia jej fanúšikov určite pracovala na plné obrátky.

Žiadostivým mužom však musí zájsť chuť. Nikola dala jasne najavo, že iný chlap ako jej partner u nej nemá šancu. „Iba jeho. Bolo horúco. Ešte, že má Palinko saunu,“ napísala k šteklivej fotke exfarmárka. 

Viac o téme: Nikola Ďuriš Komorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu