Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slovenská moderátorka priznala ROZCHOD: Neznížim svoje štandardy, aby som si niekoho našla!

Už je slobodná! Zobraziť galériu (2)
Už je slobodná!

BRATISLAVA - Katarína Balážiová alias Becca tvorila dlhodobo pár s koučom Marošom. Tomu je však po dlhom zahmlievaní koniec. Moderátorka oznámila, že je slobodná a kvôli tomu, aby si niekoho našla, neplánuje znížiť svoje štandardy.

Katarína Balážiová je slovenská moderátorka, ktorej pôsobisko je rádio. Ľuďom sa pravidelne prihovára svojim nevšedným hlasom. Na sociálnych sieťach sa rada delí o svoje pracovné i súkromné úspechy. Niečo však predsalen zatajila.

Galéria: Katarína Becca Balážiová

Už dlhú dobu nebola na jej profile žiadna zmienka o jej partnerovi Marošovi, a tak sa vynárali otázky týkajúce sa rozchodu. Najnovšie ho kráska priznala. „Keď v ten istý deň dostaneš ponuku na zápas, natáčanie porna a ozve sa ti ešte aj svadobná koordinátorka, aj keď si single a vysnívaný muž asi nežije na tejto planéte,“ napísala záhadne vo videu, z ktorého je jasné, že pár s koučom už viac netvoria.

Slovenská moderátorka priznala ROZCHOD:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram M.K.)

A to, že je nezadaná, meniť nasilu nechce! „Pod mojím včerajším videom sa objavujú komentáre, že by som mala znížiť svoje štandardy a niekoho si nájsť, akože prečo by som to mala robiť? Robila som to doteraz. Chvalabohu, môj bývalý priateľ mi ukázal, že dokážem chodiť aj s niekým, kto si ma normálne, že zaslúži a že takých ľudí síce nie je veľa, ale existujú," rozpovedala sa na Instagrame s tým, že by mohla chodiť s niekým, kto nespĺňa jej hodnoty, ale robiť to nebude, pretože hľadá niečo viac.

Viac o téme: RozchodKatarína BalážiováBecca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu