Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

RADIKÁLNY krok v živote Kandráča: Sťahovanie do Bratislavy... Veľký luxus neplánuje!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Archív)

BRATISLAVA - Nie je to tak dávno, čo sa Ondrej Kandráč (45) nechal počuť, že plánuje sťahovanie do Bratislavy. Už dávnejšie si zakúpil pozemok v Záhorskej Bystrici, kde započali aj stavebné práce. Do Bratislavy sa však veľmi neponáhľa. V rozhovore nám prezradil, aký je dôvod a aj to, ako bude ich rodinný dom vyzerať...

Aj napriek tomu, že Ondrej je hrdý východniar a túto čas Slovenska považuje za svoj domov, na opačnom konci republiky má mnohé pracovné povinnosti. No a častá a najmä dlhá cesta hore-dole nie je práve med lízať. Ukráca ho aj o čas strávený s jeho milovanou rodinou. 

RADIKÁLNY krok v živote Kandráča: Sťahovanie do Bratislavy... Veľký luxus neplánuje! (Zdroj: Archív)

Presný termín sťahovania ale nateraz konkrétnejšie odhadnúť nevie. „Momentálne riešime spoločné rodinné bývanie. Takže keď bude vhodná doma a tých aktivít bude naozaj toľko, že väčšinu času z roka budem mimo Košíc a východného Slovenska, tak sa budem pravdepodobne musieť s celou rodinou presťahovať," prezradil nám v rozhovore. 

Charizmatický muzikant si zároveň uvedomuje, že ide o naozaj radikálny krok. „Nebude to jednoduché, keďže deti si v Košiciach našli kamarátov, máme tam zázemie, máme tam rodinu... Ale tak som si v duchu povedal, že poznám chalanov - futbalistov - ktorí sa sťahovali zo Slovenska do Turecka, Nemecka, Maďarska či ďalších krajín a zvládli to aj s rodinou. A istý čas tam žili. Tak prečo by som to nemal zvládnuť aj ja," myslí si Ondrej Kandráč. 

RADIKÁLNY krok v živote
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube)

Ten nám v rozhovore popísal aj to, ako túto budúcu zmenu prijala jeho manželka, kedy približne by k nej mohlo dôjsť a aj to, ako bude ich domček vyzerať. Viac sa dozviete v našom rozhovore vyššie! 

RADIKÁLNY krok v živote
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Archív)

 

Viac o téme: SťahovanieOndrej Kandráč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu