Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VEĽKÁ ZMENA u Mokráňovej: Náhly zvrat... Ešte minulý týždeň bolo všetko INAK!

Lucia Mokráňová Zobraziť galériu (3)
Lucia Mokráňová (Zdroj: Instagram LM)

ŽILINA - Markizácka exfarmárka Lucia Mokráňová si aktuálne balí kufre. Spolu s priateľom a malou dcérkou ju totiž čaká sťahovanie. Rozhodovanie o budúcom bydlisku však bolo nesmierne ťažké! Ešte minulý týždeň to vyzeralo, že zamieria do hlavného mesta, no zrazu je všetko inak.

Už nejaký čas rezonuje u Lucie Mokráňovej téma sťahovania. S partnerom a dcérkou žije v dome v Žiline, no ten pre nich nikdy nebol trvalým riešením. „Bol len dočasný, nikdy nebol na to, aby sme tu bývali stále,” odpovedala topkám na otázku, prečo z neho odchádzajú. 

K tomuto životnému kroku sa vyjadrila aj na sieti Instagram. „Je to strašne dlhý príbeh, ešte minulý týždeň bola v pláne Bratislava. Mali sme tam dokonca už aj dom, ktorý sa nám páčil,” prezradila fanúšikom blondínka. „To sťahovanie bolo celkom také neisté. Bolo to celkom zvláštne obdobie, veľmi, veľmi ťažké pre mňa,” priznala. 

VEĽKÁ ZMENA u Mokráňovej:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram LM)

Zaujímalo nás preto, či jej nie je smutno, že sa nakoniec do hlavného mesta nepresunie. „V Bratislave už zázemie máme, som tam tak často, že mi pripadá, že žijem skôr v Bratislave ako v Žiline,” vyhlásila Lucia. 

V okolí Žiliny nakoniec zostáva kvôli dcére Talinke. „Má tu výbornú škôlku, priateľov a zázemie,” povedala nám Mokráňová. Svoju úlohu však v rozhodovaní zohral aj jej partner Martin. „Priateľ má už 5 rokov vysnívaný pozemok a miesto pri Žiline, kde staviame dom. Tým, že bol minulý rok chorý, tak sa stavba posunula,” uviedla.

Lucia Mokráňová s dcérkou Tali a partnerom Martinom
Zobraziť galériu (3)
Lucia Mokráňová s dcérkou Tali a partnerom Martinom  (Zdroj: Instagram L.M.)
 

Viac o téme: Lucia Mokráňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu