Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mokráňovej veľký životný krok: Je to PRÍŠERNÉ, pomoc!

Lucia Mokráňová Zobraziť galériu (2)
Lucia Mokráňová (Zdroj: Instagram LM)

ŽILINA - Nie je žiadnym tajomstvom, že bývalá farmárka Lucia Mokráňová mení svoju adresu. V týchto dňoch sa venuje baleniu vecí v dome, ktorý bol pre jej rodinu len prechodným útočiskom. A netají, že je to príšerná záležitosť.

Lucia Mokráňová sa s partnerom a dcérkou sťahuje z domu, v ktorom bývali pomerne krátko. „Bol len dočasný, nikdy nebol na to, aby sme tu bývali stále,” odpovedala topkám na otázku, prečo z neho odchádzajú. 

Hoci medzi ich novými možbosťami figurovala aj Bratislava, nakoniec zostávajú v Žiline a jej okolí. To však nič nemení na tom, že vypratávanie celého domu a balenie vecí je naozaj náročnou slúškou nervov. „To sťahovanie je príšerné,” priznala Lucia na sieti Instagram s tým, že sa teší, keď to už bude mať za sebou. 

Mokráňovej veľký životný krok:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram LM)

Na počudovanie však problémom nie je množstvi vecí na jej strane, hoci je fitneska a žena, čo sa pohybuje v oblasti šoubiznisu. Hoci má blondínka nepochybne pomerne veľký šatník, jej partner ju vraj údajne tromfne. A navyše...  

„Už sa blížime do konca, ale môj Martin má toľko vecí, že podľa mňa to nemá žiadna žena. A on napríklad strašne rád kupuje drevené sochy – medvede, orla, drevené rebríky, drevené lyže, takže toľko vecí, čo my tu máme na chatu doplnkov... Ja sa z toho zbláznim. On strašne rád nakupuje doplnky na chatu a mali sme ich zatiaľ tu doma, aj vianočné, soba a všetko som to včera sťahovala, vôbec som sa nezastavila do večera, pomoc,” posťažovala sa Mokráňová vo chvíli, keď si dopriala malý oddych. 

Viac o téme: Lucia Mokráňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu