Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

POSLEDNÉ stretnutie známej Slovenky s Milkou Zimkovou (†71): Silné emócie a… Nečakaný VZÁCNY DAR!

Renáta Ryníková smúti za zosnulou Milkou Zimkovou Zobraziť galériu (9)
Renáta Ryníková smúti za zosnulou Milkou Zimkovou (Zdroj: Juraj Dobis/ Instagram R.R.)

BRATISLAVA - Na zosnulú Milku Zimkovú (†71) jej najbližší a hereckí kolegovia spomínajú len v dobrom. Jednou z nich je aj herečka Renáta Ryníková, ktorá sa taktiež objavila na jej pohrebe. Ich posledné spoločné stretnutie malo neskutočnú silu a nezaobišlo sa bez nečakaného vzácneho daru. Takto si ju bude pamätať navždy.

Začiatkom tohto týždňa sa v bratislavskom krematóriu konala posledná rozlúčka so zosnulou Milkou Zimkovou (†71), ktorá opustila tento svet 30. mája v dôsledku vážnej choroby. Medzi trúchliacimi sa ukázala aj jej veľmi dobrá kamarátka, herečka Renáta Ryníková.

POSLEDNÉ stretnutie známej Slovenky
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: RTVS/ Juraj Dobis)

Ako nám sama uviedla, ich vzťah bol veľmi silný a žiaľ, intenzívne prežívala jej odchod, keďže vedela, s čím Zimková bojuje. „Milka Zimková bola v mojom srdci a stále je veľmi dobrou priateľkou. Tak som vlastne aj tie posledné dni vedela, čo ako je, takže som sa to dozvedela od jej najbližšej rodiny,“ povedala Renáta so smútkom v hlase krátko po pohrebe uznávanej herečky a autorky.

Renáta Ryníková na pohrebe Milky Zimkovej
Zobraziť galériu (9)
Renáta Ryníková na pohrebe Milky Zimkovej  (Zdroj: Juraj Dobis/ Instagram R.R.)

No na kolegyňu a kamarátku má neskutočne silnú spomienku. Ich posledné stretnutie bolo nesmierne silné a plné emócií. „V marci sa prišla pozrieť na moje predstavenie a veľmi som si vážila každú jednu jej kritickú pripomienku a jej názor, pretože sa do vecí dokázala pozerať s obrovskou hĺbkou a pritom mala aj nadhľad a odstup od veci,“ zaspomínala si Renáta. Žiaľ, odvtedy sa už nevideli.

Tento moment v nej ale zarezonoval o to viac, že od nebohej Milky dostala nečakaný vzácny dar. „Na tom poslednom predstavení mi priniesla nádhernú kytičku zo svojej záhrady, zo svojich kvetov a to bolo na nej to nádherné, ľudské, čisté a veľmi hlboké,“ dodala herečka so slzami v očiach pre Topky.sk.

Renáta Ryníková a Milka Zimková
Zobraziť galériu (9)
Renáta Ryníková a Milka Zimková  (Zdroj: Instagram R.R.)

Česť jej pamiatke.

Viac o téme: Milka ZimkováRenáta Ryníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu