Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Jojkárska kráska PROVOKUJE Z VANE len v hriešne drahých lodičkách: Tá vie teda DRÁŽDIŤ!

Nela Slováková opäť provokuje z vane Zobraziť galériu (14)
Nela Slováková opäť provokuje z vane (Zdroj: Instagram N.S.)

BRNO - Česká kráska Nela Slováková (32) opäť poriadne rozdráždila svojich fanúšikov záberom z vane. Na sebe mala oblečený len jediný luxusný kúsok a... Páni utrite si sliny a dámy, radšej sa ani nepozerajte!

Víťazka jojkárskej reality šou Hotela Paradise, Nela Slováková, vie, ako zaujať. Tentokrát namiesto provokačného outfitu siahla len po jednom luxusnom doplnku a išla v ňom do vane. Na sebe nemala už vôbec nič iné a ukázala, ako sa pekne po svojom chystá na plesovú sezónu, ktorá je v plnom prúde.

Jojkárska kráska PROVOKUJE Z
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Tv Joj)

Cez víkend sa totižto blondínka odfotila ako leží vo vani len v luxusných topánkach z módneho domu Christian Louboutin, ktoré sa pohybujú v sume 750eur. Niet sa čomu čudovať, ak páni pri pohľade na tento záber popustili uzdu svojej fantázie a dámy len v tichosti závideli - čii už jej zvodným krivkám, alebo hriešne drahému kúsku z jej šatníka.

Nela Slováková opäť provokuje z vane
Zobraziť galériu (14)
Nela Slováková opäť provokuje z vane  (Zdroj: Instagram N.S.)

Pod šteklivú foto Nela pripísala: „Vypucovať topánky a ide sa na ples. Predsa nepôjdem v špinavých,“ poznamenala provokatívne pod fotkou, ako leží vo vani naplnenej vodou a penou do kúpeľa, kde jej vidno len zadnú časť tela a, samozrejme, trčiace ikonické lodičky s červenou podrážkou spomínanej značky.

Ikonické lodičky od Christian Louboutin má aj Nela Slováková
Zobraziť galériu (14)
Ikonické lodičky od Christian Louboutin má aj Nela Slováková  (Zdroj: christianlouboutin.com)

Ttreba uznať, že Nela skrátka vie, ako dráždiť. Tohto pikantného počinu sa hneď chytili aj jej fanúšikovia. Ako to už býva zvykom, jedna skupina bola z jej nápadu a odvahy boli doslova unesená, no tí druhí by ju najradšej urážkami skopali pod čiernu zem. A čo vy, ku ktorým by ste sa pridali?

 

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu