Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slováková v spoločnosti opäť PROVOKOVALA: Všetkým OTRČILA takmer holý ZADOK!

Nela Slováková Zobraziť galériu (16)
Nela Slováková (Zdroj: Instagram N.S.)

BRNO - Niekdajšia víťazka jojkárskej reality šou Hotel Paradise Nela Slováková (32) neustále dokazuje, že stále má čím ohúriť. Hoci jej nedávne video, keď si svoje nahé telo zakryla len kuchynským riadom, bolo tak trochu cez čiaru, tentokrát na sebe predviedla naozaj zmyselnú a sexi róbu. No ak by niečo neodhalila, asi by to ani nebola ona.

Česká kráska a podnikateľka Nela Slováková opäť raz nesklamala. U blondínky je už zvykom, že sa rada odhaľuje a bez problémov ukazuje svoje prednosti. Ani tentokrát to nebolo inak. Na prestížnej módnej akcii, ktorá sa konala v Brne, sa predviedla v odvážnych čiernych šatách, ktoré boli pre ňu priam stvorené.

Slováková v spoločnosti opäť
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Tv Joj)

Na sociálnej sieti Instagram svojim fanúšikom najprv ukázala nákres spomínaného sexi outfitu, ktorý pre ňu vytvorila istá módna dizajnérka. „Nakreslila som šaty, ktoré sú presne pre teba. A ako to dopadlo?” napísala Nela. 

Nela Slováková
Zobraziť galériu (16)
Nela Slováková  (Zdroj: Instagram N.S.)

A vzápätí sa pochválila aj zábermi zo zmienenej akcie, kde prítomným hosťom a kameramanom otrčila aj svoj takmer holý zadok. Rafinovaný outfit totiž svojou zadnou časťou pripomínal skôr len luxusnú spodnú bielizeň. Veľmi ťažko sa tak dala kontroverzná influencerka prehliadnuť a rozhodne bola stredobodom pozornosti.

Nela Slováková
Zobraziť galériu (16)
Nela Slováková  (Zdroj: Instagram N.S.)

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu