Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hana Vágnerová BEZ HANBY: Ukázala nielen sexi milenca, ale… Fú, to už mohla ísť HORE BEZ!

Hana Vagnerová s priateľom Nicolasom Zobraziť galériu (8)
Hana Vagnerová s priateľom Nicolasom (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Známa česká herečka Hana Vagnerová (39) veľmi rada provokuje a odhaľuje sa nie len na filmovom plátne, avšak tentokrát pri slávnostnej premiére okrem mladšieho priateľa Nicolas Escaviho (35), ukázala aj čosi navyše a opäť nesklamala. Bolo sa na čo pozerať!

Hoci nie je najmladšia, ale bezpochyby má čo predviesť, a tak počas slávnostnej premiéry filmu s názvom Hranice lásky bez hanby ukázala chtiac či nechtiac aj svoj prsník. Reč je o českej herečke Hane Vágnerovej, ktorá tento rok zahviezdila v odvážnom filme od poľského režiséra Tomasza Wińskiho, kde doslova predviedla hotové sexuálne orgie.


Éterická Česka v novom filme šokuje: hotové sexuálne orgie!


Zdá sa, že sa do role natoľko vžila, že z nej neupustila ani na spomínanom uvedení filmu a zvodná kráska prišla aj so svojím o pár rokov mladším priateľom. No jej modrooký fešák Nicolas Escavi nebol jediný, čím sa plavovláska pochválila. Herečka si zvolila dosť odvážny priehľadný outfit, a tak pri fotení jej cez priesvitné šaty bolo vidno okrem nohavičiek aj nahý prsník. To už veru mohla doraziť rovno hore bez.

Hana Vágnerová BEZ HANBY:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Každopádne sa za svoju postavu nemusí hanbiť a ani za jej herecký výkon, ktorý bol natoľko presvedčivý, že už pri uvedení na filmovom festivale v Karlových Varoch vyvolal pripravovaný počin veľký rozruch. Nesklamala ani tentokrát a prítomní tak bezpochyby mali čo obdivovať.  A Hanine erotické fantázie si v slovenských kinách možete naplno vychutnávať už od budúceho týždňa.

Hana Vágnerová BEZ HANBY:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Hana Vagnerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu