Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ďalšia ZMENA IMIDŽU Matúša Kolarovského: Najprv sa zbavil dredov a teraz… Fúha!

Matúš Kolarovský Zobraziť galériu (7)
Matúš Kolarovský (Zdroj: Instagram MK)

BRATISLAVA - Mladý tatko, spevák a herec Matúš Kolarovský (21) sa rozhodol pre ďalšiu radikálnu zmenu vo svojom živote. S aktuálnou novinkou z jeho tvorby prichádza aj s novou farbou vlasov.

Matúša spoznala široká verejnosť najmä vďaka úspešnému seriálu na obrazovkách televízie Markíza, Pán Profesor. Neskôr to bol úlet s Veronikou Nízlovou, s ktorou má krásnu dcérku Neu.

Donedávna ho všetci registrovali ako dredatého týpka, ktorý vyniká svojím exotickým zjavom. Nie je to tak dávno, čo zhodil svoju afro hrivu a predstavil sa v piesni Sen nakrátko vystrihaný. A teraz prišla opäť ďalšia premena.

Veronika spolu s oteckom svojho dieťatka Matúšom Kolárovským
Zobraziť galériu (7)
Veronika spolu s oteckom svojho dieťatka Matúšom Kolárovským  (Zdroj: instagram/ veronikatwiins)

Zdá sa, že spevák s každým novým videoklipom prichádza aj so zmenou svojho imidžu. Tentokrát sa v piesni Čas ukázal ako blondiak. Hudobník znovu zaexperimentoval a svoje hnedé vlasy si odfarbil. Na sociálnej sieti si s ním zverejnila fotku jeho terajšia priateľka Nikola, ako sa spolu v objatí držia tieto plavovlasé hrdličky, zamilované až po končeky svojich blond vlasov.

Ďalšia ZMENA IMIDŽU Matúša
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram N.B.)

Hovorí sa, že za každou zmenou hľadaj ženu alebo chlapa. No snáď to bude v Matúšovom prípade len ten videoklip. A svieži, odvážny look mu možno prinesie aj ďalších fanúšikov.

 

Viac o téme: Matúš KolarovskýZmena imidžu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu