Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Známa jojkárka sa stále trápi: NÁSLEDKY ešte aj vyše pol roka po covide!

Renáta Názlerová Zobraziť galériu (3)
Renáta Názlerová (Zdroj: Instagram RN)

BRATISLAVA - Mnohí ľudia majú pocit, že koronavírus už nie je žiadnym horúcim problémom. Počty nakazených však opäť stúpajú. A ľudia, čo sa s ochorením stretli, prežívajú často následky aj po veľmi dlhom čase. Ako jojkárka Renáta Názlerová.

Renáta Názlerová bojovala s koronavírusom začiatkom decembra 2021. „Covid je svinstvo,” napísala pekne natvrdo, keď sa delila o svoje skúsenosti s týmto ochorením, ktoré ju priviedlo aj do nemocnice.

Odvtedy ubehlo už viac ako pol roka a... Jojkárka stále cíti následky! Kým mnohí si leto užívajú plnými dúškami a lovia najmä množstvo zážitkov, Názlerová má len jediný cieľ. Konečne sa uzdraviť a navždy skoncovať s príznakmi, ktorých sa stále ešte nezbavila. 

Známa jojkárka sa stále
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram RN)

Ako ozrejmila vo svojom príspevku na sieti Instagram, stále cíti rôzne bolesti a únavu. „Tento rok som si uvedomila, že potrebujem leto na to, aby som sa definitívne uzdravila. 6 mesiacov po cvide som stále unavená (niekedy ako pes), bolia ma svaly a kĺby, akoby som v nich mala tisíc ihiel. Stále kašlem ako starý hrniec. Koža je zničená divnými ekzémami, aby nie po tej chemickej náloži liekov, ktoré som potrebovala na to, aby som sa z toho dostala,” opísala Renáta, čo ju stále trápi. 

Televízna právnička zo Súdnej siene si preto naordinovala veľa oddychu, morský vzduch, morskú stravu a veľa ovocia aj zeleniny. Snáď jej tento recept zaberie a po lete bude fanúšikov informovať, že sa cíti oveľa lepšie.

Známa jojkárka sa stále
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram RN)

Viac o téme: Renáta Názlerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu