Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nová tvár jojkárskeho spravodajstva: Sexica z TA3... Do očí sa jej nepozriete!

Lenka Ježová Zobraziť galériu (11)
Lenka Ježová (Zdroj: Instagram L.J.)

BRATISLAVA – Redaktorka domáceho spravodajstva televízie TA3 Lenka Ježová (33) dala svojmu doterajšiemu chlebodarcovi zbohom a namierila si to rovno do konkurenčnej JOJky. No divákov zrejme zaujme aj niečím iným, než len politickými reportážami. Je totiž mladá, krásna a pod elegantnými outfitmi schováva božské krivky. Do očí sa jej nepozriete!

Počas pôsobenia v TA3 mala Lenka na starosti predovšetkým politické témy. Divákom tejto televízie prinášala aktuálne správy dlhých 8 rokov. No začínala v inej televízii - v JOJke, kam sa teraz vracia. Informovala o tom aj na svojom Instagrame. „...s pánom Bohom idem od vás, neublížil som,“ prepožičala si legendárne slová bývalého predsedu vlády Slovenskej Republiky Vladimíra Mečiara.

„Dnes je môj posledný pracovný deň v TA3,“ informovala svojich sledovateľov, „V TA3 som strávila 8 rokov svojho života. Ani neviem, ako to utieklo. Stretla som mnoho skvelých ľudí a začala si plniť svoj televízny sen. Dostala som mnoho príležitostí, ktoré si vážim. Áno, zažila aj nejedno sklamanie. Nie všetko je vždy ideálne, to ale v žiadnej práci. Dôležité je sa nevzdať. TA3 som dala veľký kus života aj srdca,“ zhodnotila Lenka.

Našťastie však táto mladá kráska na televíznych obrazovkách nekončí nadobro - prechádza ku konkurencii. Od augusta už bude pôsobiť ako redaktorka televízie JOJ, „Vraciam sa tam, kde som začínala, kde som sa so spravodajčinou stretla po prvý raz, áno idem späť do Jojky,“ prezradila redaktorka, ktorá v práci pôsobí serióznym dojmom. Jej instagramový profil však prezrádza aj niečo iné.

Miluje cestovanie, dovolenky pri mori, a tak je jej profil plný fotiek v plavkách. A v tých to tmavovláske naozaj pristane. Redaktorka totiž disponuje tip-top ženskými krivkami, ktoré určite nedajú spávať nejednému mužovi. Hrdí sa štíhlym driekom a bohatým dekoltom pri ktorom budú mať mnohí diváci problém sústrediť sa na obsah reportáže. 

Nová tvár jojkárskeho spravodajstva:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram L.J.)
Nová tvár jojkárskeho spravodajstva:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram L.J.)

Nová tvár jojkárskeho spravodajstva:
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram L.J.)

Viac o téme: TA3RedaktorkaTelevízia JOJLenka Ježová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu