Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Porota takmer odpadla: Do Superstar prišla SLUCHOVO POSTIHNUTÁ so STROJČEKOM v uchu a… VIDEO Spievala ako bohyňa!

Porotcovia z nej boli hotoví! Zobraziť galériu (4)
Porotcovia z nej boli hotoví! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Ak človek dostal od Boha dar v podobe talentu a hudbu naozaj cíti celým svojím srdcom, potom ho nezastaví ani hendikep. Dôkazom je 21-ročná Hanka Dziaková z Bratislavy, ktorá úplne odzbrojila porotu aktuálnej série Superstar.

Bývalá reprezentantka v gymnastike očarila porotu už v momente, kedy sa pred ňu postavila. Z kučeravej brunetky sršala obrovská pokora a bola veľmi príjemná. O pár sekúnd neskôr sa diváci dozvedeli, že bojovníčka o titul novej Superstar je sluchovo znevýhodnená, Leoš Mareš informovala, že v uchu nosí strojček. 

Porota takmer odpadla: Do Superstar prišla SLUCHOVO POSTIHNUTÁ so STROJČEKOM v uchu a… VIDEO Spievala ako bohyňa! (Zdroj: TV Markíza)

Pavla Haberu zaujímalo, či má "načúvatko" iba v jednom uchu albo v oboch. „Ja to tak beriem, že sluch je tak v strede hlavy, že nevnímam ktoré ucho. Ale to načúvacie mám iba v jednom. Aj keď by som ho mala mať v oboch," prezradila mladá športovkyňa, ktorá sa lásky k hudbe a spevu nevzdala ani kvôli výraznému hendikepu. 

A dobre urobila! Na kasting si pripravila náročnú pieseň od speváčky Sie a Hankina interpretácia porotu úplne dostala. Jej vystúpenie si môžete pozrieť vo videu vyššie! 

Krásna Hanka porotu absolútne odzbrojila
Zobraziť galériu (4)
Krásna Hanka porotu absolútne odzbrojila  (Zdroj: TV Markíza)

Porota takmer odpadla: Do
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Viac o téme: SuperstarHanka Dziaková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu