Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

TOTO je syn legendárneho Donutila: Ku*vahoši... V posteli má brutálnu kočku!

Miroslav Donutil so synom Martinom Zobraziť galériu (4)
Miroslav Donutil so synom Martinom (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Čumel by nielen Stejskal! Talentovaný český herec Miroslav Donutil (70), ktorý hviezdil napríklad aj v komédii Dědictví aneb Kurvahošigutentag, patrí medzi legendy, ktoré netreba predstavovať. Syn Martin (30) kráča v jeho šľapajach a treba dodať, že darí sa mu aj v súkromí. S krásnou frajerkou a kolegyňou Sarou Affašovou (27) totiž plánujú spoločné bývanie.

Vydarená herecká kariéra a množstvo počinov nie je to jediné, čím sa legendárny Miroslav Donutil môže pochváliť. Obľúbený umelec má sympatickú manželku a ich dlhoročné manželstvo nie je poznačené žiadnymi škandálmi. Dvojica ma spolu dvoch synov - Tomáša a Martina, ktorí im nerobia zbytočné problémy, ale naopak radosť. 


Legendárny Donutil už roky miluje túto kočku: Zbalil ju za 40 sekúnd!


30-ročný Martin napríklad pôsobí v Městských divadlech pražských od roku 2018. Nikoho preto neprekvapí, že nechýbal na tlačovej konferencii, v rámci ktorej boli predstavené novinky jesennej sezóny. Po boku mladého Donutila žiarila krásna tmavovláska. 

Martin Donutil má po svojom boku krásnu Sáru Affašovú.
Zobraziť galériu (4)
Martin Donutil má po svojom boku krásnu Sáru Affašovú.  (Zdroj: profimedia.sk)

Je ňou jeho kolegyňa a frajerka Sára Affašová, ktorej otec pochádza zo Sýrie. Vzťah dvojice vyšiel najavo vo februári tohto roka. A hoci slávny otec svojmu synovi v minulosti viackrát prízvukoval, že mať partnerku z rovnakej branže nie je najlepší nápad, krásnu Sáru mu nevyhováral. Ako hrdličky priznávajú, tmavovlásku s nadšením prijala cela rodina. 

 

Viac o téme: Miroslav DonutilMartin Donutil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu