Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Sexi TRAPAS na červenom koberci: Juj, zlatko, veď ti vidno zadok!

Mariacarla Boscono Zobraziť galériu (3)
Mariacarla Boscono (Zdroj: profimedia.sk)

BENÁTKY - Trošku sa potrápila! V Taliansku aktuálne prebieha 78. ročník Medzinárodného filmového festivalu v Benátkach. Súčasťou otváracieho ceremoniálu bola aj premiéra počinu Parallel Mothers, v ktorom účinkuje napríklad slávna Penelope Cruz (). Atraktívna tmavovláska však na slávnostnom premietaní nebola jedinou dámou, ktorá ohúrila. A niektoré z prítomných krások na seba strhli až prílišnú pozornosť...

Penelope Cruz patrí medzi aktívne herečky, ktoré ročne účinkujú hneď v niekoľkých počinoch. Na december je napríklad naplánovaná premiéra počinu Parallel Mothers, ktorý bol slávnostne predstavený v uplynulých dňoch v rámci benátského filmového festivalu. 

VIDEO: Trailer k filmu Parallel Mothers. 

Slávnostnej premiery drámy, ktorú režíroval úspešný a známy Pedro Almodóvar, sa zúčastnilo viacero hviezd. Spomenúť možno 76-ročnú herečku Helen Mirren, ktorá šokovala v metalickej róbe, či partnerku futbalistu Cristiana Ronalda - Georginu Rodriguez a modelky Adrianu Lima i Saru Sampaio.

Galéria: FOTOGALÉRIA z premiéry filmu Parallel Mothers

Na červenom koberci nechýbali ani talianské hviezdy. Medzi nimi modelka Mariacarla Boscono, ktorá na seba strhla značnú pozornosť. Oblečené mala bordové šaty s vysokými rázporkami. Tie jej pri chôdzi spôsobovali menšie komplikácie a tmavovláska v istom okamihu ukázala aj to, čo zrejme nemala v pláne. Prítomným fotografom to však vôbec nevadilo. Práve naopak. 

Mariacarla Boscono
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Mariacarla Boscono
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Medzinárodný filmový festival v BenátkachMariacarle Boscono
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu