Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Veľká hanba na Eurovízii: Do českej hviezdy napchali milióny a.... Úplne pohorel!

Fiasko za 7 miliónov! Zobraziť galériu (6)
Fiasko za 7 miliónov! (Zdroj: pixabay.com)

PRAHA - Keď českí susedia na Eurovíziu poslali speváka Bena Cristovaa, národ do neho vkladal veľké nádeje. Predsa len, na scéne je už niekoľko rokov, spieva, tancuje, pôsobí exoticky a má všetko, čo by mala správna hviezda mať. Lenže nakoniec sa ukázalo, že pravdu mali, bohužiaľ, tí, ktorí tvrdili, že bývalý superstarista to medzi top interpretov nedotiahne...

Podĺa portálu blesk.cz to pre Česko to vyzeralo relatívne dobre aj v stavkových kanceláriách. Lenže potom prišli na rad prvé skúšky, po ktorých začali mnohí pochybovať, keďže Ben vzeral byť nepripravený. A skeptické prognózy sa vyplnili. 

Po úspešných ročníkoch, kedy na najväčšej hudobnej súťaži sveta zabodovali vo finále 6. miestom Mikolas Josef (25) či 11. priečkou skupina Lake Malawi, dostalo Česko ľadovú sprchu. Ben sa totiž do finále ani nedostal a podľa Blesku sa hovorí, že v semifinále skončil v bodovaní tak biedne, že skončil kdesi na chvoste. 

Hviezdny Ben Cristovao na Eurovízii úplne pohorel
Zobraziť galériu (6)
Hviezdny Ben Cristovao na Eurovízii úplne pohorel  (Zdroj: Instagram B.C.)

Benove fiasko a nepripravenosť okomentoval aj bývalý hlavný šéf českých výprav na Eurovíziu Jan Bors. „Príprava, to našim reprezentantom na súťaži chýba, a špeciálne tým, ktorí tu už majú vydobytý nejaký hviezdny status," vyjadril sa. 

„Prosím, nenahovárajme si, že sa do finále dostal niekto horší ako my a že súťaž má nejaké svoje špecifiká. Výhovorky nás nikdy nikam neposunú, " pokračoval v kritike s tým, že neúspech sa dal vytušiť už z rôznych predchádzajúcich drobných detailov. 

Iný zdroj Blesku ešte dodal ďalšiu šokujúcu informáciu. A síce, že Benov prepad stál Českú televíziu, ktorá za ním stála, až okolo sedem miliónov českých korún (275- tisíc EUR). „To že spevák neuspeje, je úplne v poriadku, ale mal by do toho dať všetko, keď do neho niekto investuje takéto miliónové sumy," dodal pre spomínaný portál zdroj z tímu. 

Benove vystúpenie si môžete pozrieť tu.

Viac o téme: EurovíziaBen Cristovao
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu