Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Pozrite na ňu! Bernasovská v spoločnosti: Preboha, ona má skoro 48?!

Petra Bernasovská Zobraziť galériu (11)
Petra Bernasovská (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V utorok sa v Bratislave konala premiéra českého filmu Toman, ktorý opisuje roky 1945 - 1948 a odhaľuje praktiky šéfa rozviedky Zdenka Tomana. Dielo režiséra Ondřeja Trojana si prišla pozrieť aj moderátorka Petra Bernasovská a... Neuveríte vlastným očiam!

Petra Bernasovská kedysi patrila medzi najpopulárnejšie moderátorky, a to nielen v rozhlasovom éteri, ale ja na televíznych obrazovkách. V Markíze moderovala množstvo programov, legendárna je zoznamka Bzzz. 

Po rokoch sa však z obrazu vytratila a zakotvila v na vlnách RTVS. V spoločnosti ju ale občas stále vidieť. Naposledy sa v utorok objavila na premiére filmu Toman, ktorý si prišla vychutnať spolu s manželom Ľudovítom Jakubove alias Mravcom. 

Brunetka sa nahodila do mladistvo pôsobiacich prúžkovaných šiat v mini dĺžke. A rozhodne si ju môže dovoliť. Strih šiat nekopíroval jej krivky, ale na druhej strane nechal vyniknúť jej štíhle nohy. Pri pohľade na ne len ťažko uveriť, že Petre zostávajú iba necelé tri týždne do oslavy 48. narodenín. Je to vôbec môžné, že má už skoro 50?! 

Pozrite na ňu! Bernasovská
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Okrem tohto manželského páru sa v kine ukázala producentka Wanda Hrycová s otcom, hercom Andym Hrycom, herec Juraj Hrčka, či ďalší prominentní manželia Ján Kuric a Simona Bubánová. Nechýbali ani hlavní predstavitelia Jiří Macháček, Marián Mitaš a Kateřina Winterová. Dorazil aj prezident Andrej Kiska. 

TOMAN - premiéra filmu

Viac o téme: Petra Bernasovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu