Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vtipný TRAPAS Petry Bernasovskej v éteri rádia: Je 6 hodín a… Ehm, čo prosím?!

Petra Bernasovská si v rozhlase vyrobila trapas. Zobraziť galériu (6)
Petra Bernasovská si v rozhlase vyrobila trapas. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Čaro živého vysielania sa nevzťahuje len na televíziu, ale aj rádiá. Svoje by o tom vedeli hovoriť mnohí ostrieľaní spíkri. Najnovšie aj Petra Bernasovská (49). Tej sa totiž v Slovenskom rozhlase podarilo zahlásiť poriadnu blbosť. Chcela poslucháčom oznámiť aktuálny čas, ale... Čo prosím?!

Aj Petra Bernasovská má na svojom konte už viacero vtipných momentov z priamych prenosov. Dodnes so smiechom spomína na trapas, ktorý sa jej podarilo vyrobiť ešte v časoch, keď začínala vo Fun Rádiu. Do éteru chcela zahlásiť, akú skupinu si idú hrať. 


Najväčší trapas moderátorky Bernasovskej: Takú hovadinu nezahlásil do éteru nikto iný!


„Ja som tam videla veľkým Verbatim, tak som povedala skupina Verbatim. Ja som nevedela, že niečo také ako napaľovacie CD-čka existuje, lebo to bolo také prvé, to bola taká novinka,“ zabáva sa na svojom mini trapase aj s odstupom rokov Bernasovská. 

Otázkou je, či rovnako s úsmevom na perách bude spomínať aj na trapas, ktorý si vyrobila dnes ráno. Len pred pár hodinami totiž v živom vysielaní Slovenského rozhlasu zahlásila úplnú blbosť. Chcela totiž informovať o aktuálnom čase. No podarilo sa jej to nakombinovať mimoriadne zvláštne. 

„Je 6 hodín, 19 stupňov,“ zahlásila so všetkou vážnosťou moderátorka. Azda každému je jasné, že namiesto stupňov chcela povedať minút, no mnohí by určite prijali, keby ráno o šiestej bolo 19 stupňov. Bohužiaľ, jeseň už udrela v plnej sile a na takéto počasie si ešte zopár mesiacov budeme musieť počkať.

Petra Bernasovská je ostrieľanou rozhlasovou moderátorkou. No občas sa aj majster tesár utne.
Zobraziť galériu (6)
Petra Bernasovská je ostrieľanou rozhlasovou moderátorkou. No občas sa aj majster tesár utne.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Petra Bernasovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu