Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Po Kollárovi sa odviazala aj jeho dcéra! Toto by v sexe nikdy neurobila: Šla by radšej s Ficom alebo Sulíkom?

Boris Kollár Zobraziť galériu (2)
Boris Kollár (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

BRATISLAVA - Zdá sa, že Boris Kollár nie je jediným z rodiny, ktorý sa skutočne neštíti pred ničím. Nedávo si totiž pustila ústa na špacír aj jeho dcéra Alexandra Horňáková. Tá otvorene prehovorila nie len o tom, čo by v sexe nikdy neurobila, ale aj o tom, či by mala radšej sex so Sulíkom alebo s Ficom.

archívne viedeo

Boris Kollár bude robiť taxikára: Podarilo sa nám ho zachytiť, ako nastupuje do auta (Zdroj: Ján Zemiar)

Syn bývalého ministra hospodárstva Slovenskej republiky Richarda Sulíka, Filip Sulík, zase opäť ukázal, že nemá zábrany pred ničím. Len pred nedávnom šokoval jeho rozhovor s bývalým predsedom Národnej rady Slovenskej republiky Borisom Kollárom, v ktorom poriadne dopodrobna opísal jeho sexuálne praktiky. Bývalý poslanec skutočne zahodil zábrany a nehanbil sa na seba prezradiť zarážajúce detaily.

Zdá sa však, že Boris Kollár nie je jediný, kto má poriadne podrezaný jazyk. Detaily zo svojho súkromia sa v podcaste s Filipom Sulíkom Fiki Unchained neštítila prezradiť ani jeho dcéra Alexandra Horňáková. Tá dostala od Filipa poriadne pikantnú otázku. Zaujímal sa, či je pre svojho muža ochotná urobiť všetko. Alexandra bez váhania šokovala svojou odpoveďou. ”Asi okrem toho análu.” 

Boris Kollár
Zobraziť galériu (2)
Boris Kollár  (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Mladý Sulík však v poriadne pikantných otázkach ani zďaleka neskončil. Dcéry multiotecka sa opýtal aj na sex s politikmi. „Zase sa bavíme v sexuálnej rovine. Richard Sulík alebo Robert Fico?“ Načo Alexandra okamžite vyhŕkla. „Robert Fico.“ Filip Sulík chcel poznať detaily tohto rozhodnutia. „Fakt? Prečo? Riši zlý? Robert Fico je viac ,hot‘ ako Richard Sulík?“. „Mne sa viac páči. Keby som si musela vybrať, tak Fico,“ skrotila Sulíka Alexandra.

Viac o téme: Robert FicoRichard SulíkBoris KollárAlexandra HorňákováFilip Sulík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu