Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hlina po odchode z politickej strany šokoval: Verejnosti ponúkol nečakaný pohľad, veď skončil až po hlavu v žumpe!

Hlina po odchode z politickej strany Dobrá voľba prekvapil. Zobraziť galériu (2)
Hlina po odchode z politickej strany Dobrá voľba prekvapil. (Zdroj: Topky - Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Kto by to bol povedal, že po aktívnej politike skončí práve takto? Bývalý šéf kresťanských demokratov a terajší šéf platformy Umiernení Alojz Hlina, ktorý odišiel z Dobrej voľby, poriadne prekvapil verejnosť. Jeho politické chodníčky sa v politike zrejme ešte neskončili, no nateraz sa venuje úplne inému remeslu. Na túto fušku by nemal každý žalúdok!

archívne video

Šok na mimoparlamentnej scéne, Drucker končí ako predseda Dobrej voľby a Umiernených, má iné plány! (Zdroj: Topky/Maarty)

Zapotil sa na Železnej studničke

Hlina sa netají tým, že vlastní niekoľko komplexov aj v relaxačnej lokalite Železná studnička v rámci Bratislavy. Jeho politická práca sa v týchto dňoch transformovala skôr na výhradne manuálnu. Veď skončil po hlavu v žumpe a dokonca sa pri tom odfotil! "Ako som kvôli žumpe na Železnej Studničke prišiel o svoj malý sen. Mám v tomto čase vcelku prozaické sny a o jeden som, zdá sa, prišiel. Zamiloval som sa do nej," napísal Hlina, ktorý sa dokonca zvečnil, ako stojí vo vykopanej jame, ktorá je určená na žumpu. 

"Je atypická, veľká 30 metrov kubických, ťažko sa zakladala do terénu kvôli podmienkam, na osadenie musel prísť obrovský žeriav. Ale je tam, je osadená a bude plniť svoju funkciu," píše nadšený Hlina.

Hlina po odchode z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Alojz Hlina)

Obáva sa o budúcnosť KDH

Hlina sa však jedným dychom pri tomto príspevku obáva, že na Slovensku vraj vznikne "čestná kresťanská demokracia". Myslí tým veľké rozhodovacie ciele, ktoré čakajú KDH počas víkendu. "Cez víkend sa vraj rozhodne, či sa ide spájať KDH a KÚ. Ak áno, tak sa potvrdí, prečo ma z toho ich sveta vyštvali a svet politického kresťanstva sa stane svetom pokrytectva, falošnosti, lenivosti, sebectva, neschopnosti. Svetom toho, že si z Ježiša Krista niektorí ľudia urobili „výrobný prostriedok“ pre svoje politické prežívanie," povzdychol si bývalý šéf KDH.

Viac o téme: ŽumpaAlojz HlinaŽelezná studnička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu