Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Helena Vondráčková: Podviedla manžela!

Zobraziť galériu (7)

PRAHA – Tá sa teda nezdá! Speváčka Helena Vondráčková (61) si do svojej vily vodila milenca. Počas manželstva s nemeckým hudobníkom Hellmutom Sickelom mu zahýbala s Martinom Michalom!

Martin Michal bol Heleniným milencom rok a pol, kým sa speváčka rozhodla ukončiť takmer dvadsaťštyri rokov trvajúce manželstvo so Sickelom. Ako vydatá žena si dokonca dovolila Michala vodiť aj do vily, ktorú obývala s vtedajším mužom. No nie vždy to milencom vyšlo!

„Helena ma raz pozvala domov na kávu. Nechcel som, myslel som, že je Helmut doma, no Helena tvrdila, že je v Nemecku. Lenže keď sme tam prišli, on sedel na terase,“ prezradil Martin Michal. Situáciu nakoniec vyriešili tak, že sa s Hellmutom rozprával o lietadlách, čo bola ich spoločná záľuba. Veď sa dokonca poznali z letiska!

Toto a ešte viac prezradí Martin Michal vo svojej knihe s názvom Lesk a špina šoubiznisu, ktorú pripravuje s novinárom Petrom Macekom. Ide o spomienky a skúsenosti zo sveta slávnych. Mnohé celebrity sa jej už obávajú. Michalovi ale ku cti slúži to, že neobišiel ani seba. A prvá ukážka z knihy je práve o milostnom trojuholníku, ktorý vytvoril s Helenou a Helmutom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu