Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Jojkár Hudák: Tajné rokovania s Markízou!

Moderátor Michal Hudák Zobraziť galériu (9)
Moderátor Michal Hudák

BRATISLAVA - A je to vonku! Bleskovky odhalili, že jojkársky moderátor Michal Hudák (38) zrejme už čoskoro zmení zamestnávateľa. V Záhorskej Bystrici ho lákajú do lukratívneho projektu.

Markíza plánuje na jeseň spustiť zábavnú šou, ktorá je v USA známa pod názvom Million Dollar Password. Podstata spočíva v tom, že v nej hádajú dvaja súťažiaci slová, pričom im k správnemu riešeniu dopomáhajú dve známe osobnosti.

Akékoľvek informácie o projekte sa však v Záhorskej Bystrici prísne taja. „V súčasnosti môžem potvrdiť, že Markíza pripravuje zábavno-súťažný formát,“ povedala pre bleskovky hovorkyňa televízie Oľga Dúbravská. Viac na túto tému hovoriť nechcela.

V súvislosti s pripravovanou šou sme zistili, že by sa mala niesť pod taktovkou jojkárskeho moderátora Michala Hudáka. Ten už má za sebou projekty ako Dievča za milión alebo Hľadá sa Supermodelka. „Je predčasné čokoľvek komentovať,“ nevyvrátil naše informácie. Ako sme sa dozvedeli od nášho dobre informovaného zdroja, medzi oboma stranami už vraj prebehli stretnutia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu