Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rozvod Jakuba a Agaty Prachařovcov je za dverami: Našla si ďalšiu náhradu a... Tretie dieťa?!

Agáta Hanychová Zobraziť galériu (4)
Agáta Hanychová (Zdroj: Instagram A.H.)

PRAHA – Agáta Prachařová Hanychová (34) bude už čoskoro opäť slobodná. Rozvod s manželom Jakubom Prachařom (36) je na spadnutie. Papiere sú podané a kým moderátor si našiel za ženu náhradu už v lete, tmavovláska našla šťastie zrejme až teraz po boku fotografa Mareka. Uvažujú nad bábätkom?

Ešte začiatkom roka randila Agáta Hanychová s realiťákom, s ktorým si vychutnala aj dovolenku v zahraničí. Cítila sa milovaná, no napokon jej tento vzťah nevyšiel. Sama však dlho neostala a za Jakuba a Zděňka si našla veľmi rýchlo ďalšiu náhradu v podobe fotografa Mareka. S ním sa mala zoznámiť prostredníctvom aplikácie Tinder, no ako sama priznala, písal jej vraj už v roku 2009.

Galéria: Agáta Hanychová

V pondelok večer sa Agáta prihovorila svojim fanúšikom prostredníctvom živého vysielania na Instagrame a odpovedala na ich zvedavé otázky. Jeden z jej priaznivcov sa pýtal, či by chcela ešte ďalšie bábätko. „Tak to by som ozaj nechcela!“ prehovorila Agáta. Tu však Mareka nikto nespomenul. .

Ďalší zo sledovateľov sa už rovno opýtal, či ona a Marek uvažujú nad spoločným potomkom a či teda budú mať bábätko. „Prosím vás, nebudeme. Marek má dve deti. Ja mám tiež dve deti. Takže 2 + 2 sú štyri. Takže to posledné, na čo by sme mysleli, je mať bábätko,“ objasňovala logicky Hanychová. Nuž ale, ako sa hovorí, človek mieni, pán Boh mení. Otázne je, či im vydrží vôbec ich láska. Agáta v nej totiž veľké šťastie nemá.

Agáta Hanychová našla šťastie po boku fotografa Mareka.
Zobraziť galériu (4)
Agáta Hanychová našla šťastie po boku fotografa Mareka.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Agáta HanychováJakub Prachař
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu