Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Druhý rozchod v tomto roku: Prachařova žena lieta zo vzťahu do vzťahu!

Agáta Hanychová a Jakub Prachař Zobraziť galériu (4)
Agáta Hanychová a Jakub Prachař (Zdroj: Instagram A.H./TV JOJ)

PRAHA - Ešte začiatkom mája rozbiehala Agáta Hanychová (35) spoločný projekt so svojím novým priateľom. Išlo už o druhého muža v jej živote za tento rok. No najnovšie priznala, že je opäť sama.

Zo vzťahu do vzťahu... Tento rok čaká na Agátu Hanychovú rozvod s manželom Jakubom Prachařom. „Rozviesť sa je jedna vec... Nikdy nie úplne príjemná, ale vlastne sa to dá prežiť,” vyjadrila sa v týchto dňoch brunetka na Instagrame. 

Galéria: Agáta Hanychová

Smútok z rozpadu manželstva jej tento rok pomáhal zaháňať realitný maklér Zdeněk, s ktorým sa ale pomerne rýchlo rozišla. Vraj sa chce viac venovať svojim dvom deťom – Kryšpínovi a Mii. 

Zakrátko ale vyšlo najavo, že vhupla do ďalšieho vzťahu. S kameramanom Markom Niessnerom si dokonca vymysleli spoločný instagramový projekt, keďže obaja majú z predchádzajúcich vzťahov po dve deti. Prvé príspevky sa na ich profile dvax2 objavili 3. mája a posledné 6. mája. 

Druhý rozchod v tomto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram dvax2)

Druhý rozchod v tomto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram dvax2)

Aktuálne je totiž Agáta opäť sama. Priznala to v živom vysielaní pre fanúšikov, keď sa jej pýtali, kde je jej priateľ. Odpoveď bola jasná: „Žiadneho nemám, som sama.” Pre český Blesk potom dodala: „Proste to nevyšlo, ale o to lepšie vyzerám. Prestala som jesť, som štíhla a cítim sa skvelo. Vlastne musím povedať, že po rozchodoch vždy vyzerám dobre, rozchody mi pristanú.”

Druhý rozchod v tomto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram AH)

Viac o téme: Agáta HanychováAgáta Prachařová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu