Utorok4. jún 2024, meniny má Lenka, zajtra Laura

Tragédia zo žiarlivosti v Komárne: Žigmunda (†40) zavraždili kvôli tri roky mŕtvej žene!

Miesto činu
Miesto činu (Zdroj: foto: tv joj)

KOMÁRNO - Minulotýždňové priateľské popíjanie štyroch kamarátov sa skončilo neuveriteľne tragicky. V dome jeden z mužov v opitosti zaútočil na 40-ročného Žigmunda. Surovo ho zaškrtil, to všetko kvôli láske k žene, ktorá je už tri roky po smrti.

Tragédia sa stala minulý týždeň v noci okolo pol tretej zo štvrtka na piatok. "Posádka rýchlej lekárskej pomoci bola na mieste do desiatich minút od prijatia oznámenia. Žiaľ, muž nejavil známky života, skonštatovali sme už len smrť," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel. Záchranári sa sprvu domnievali, že Žigmund zomrel prirodzenou smrťou.

Obhliadajúci lekár však cudzie zavinenie nevylúčil, na krku nebohého zbadal zvláštne stopy. Bola nariadená súdna pitva. "Podľa predbežnej pitevnej správy zomrel muž násilnou smrťou. Vypočuli sme preto tri osoby. Jednu sme zadržali a umiestnili do cely predbežného zadržania," uviedla hovorkyňa nitrianskych policajtov Božena Bruchterová.

Podľa TV Joj mala byť dôvodom tragédie láska k žene, ktorá už nie je medzi živými. Jeden zo sokov v láske Enrik (34) mal zavraždiť v alkoholickom opojení kamaráta Žigmunda. Muži sa mali pohádať zo žiarlivosti kvôli tri roky nebohej žene. Pred rokmi mali o ňu obaja záujem. Ako sa nám podarilo zistiť, Enrik sa ku skutku mal na polícii priznať. 

"Vyšetrovateľ vzniesol obvinenie z obzvlášť závažneho zločinu vraždy a podal návrh na väzobné stíhanie," doplnila policajná hovorkyňa. Dnes má o návrhu rozhodnúť nitriansky súd. V prípade dokázania viny hrozí Enrikovi trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov. 

 

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu