Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Posledné zmeny v Let‛s Dance: Varinského vyhodili, príde boxerista!

Peter Varinský v tanečnej šou svoj úsmev nevytasí, zvŕtať sa bude boxerista Tomi Kid Kovács. Zobraziť galériu (14)
Peter Varinský v tanečnej šou svoj úsmev nevytasí, zvŕtať sa bude boxerista Tomi Kid Kovács.

BRATISLAVA - Opäť sa to zamiešalo! Hoci piata séria Let‛s Dance začne už čoskoro, až teraz je známa definitívna zostava účinkujúcich. Televízia Markíza totiž urobila na poslednú chvíľu nejaké zmeny! Čo poviete na tancujúceho boxeristu?

Bude ich dvanásť! Topky.sk minulý týždeň priniesli zoznam jedenástich známych tvárí, ktoré si Markíza vybrala do Let‛s Dance 5. Objavili sa však ešte ďalšie mená! V hre je opäť dávnejšie spomínaná speváčka Katka Knechtová. Prekvapením je boxerista Tomi Kid Kovács.

Nešťastná trinástka na parkete však nehrozí. Markíza jednu zo svojich tvárí zo zoznamu škrtla. Tancovať nakoniec nebude športový redaktor Peter Varinský. Spravodajstvo totiž zastupuje aj Patrik Švajda. A ten je jednoznačnou voľbou vedenia v Záhorskej Bystrici. Jeho mladšieho kolegu si teda môžu ušetriť do prípadnej ďalšej série.

Topky.sk tiež zistili mená niektorých tanečníkov, ktorí v šou nebudú chýbať. Matej Chren tentoraz vezme do náručia moderátorku Janu Hospodárovú. Ivanu Surovcovú bude vykrúcať zabávač Peter Marcin. Peter Modrovský zas vyzvŕta superstaristku Gabrielu Gunčíkovú.

Nemal by chýbať ani Tomáš Surovec, ktorý kedysi s Petrou Polnišovou obsadil striebornú priečku. S Michaelou Čobejovou súťaž dokonca vyhral. A opäť uvidíme aj Michaelu Markovú, ktorá naposledy naučila tancovať Andyho Hryca.

Odklepnutá zostava:

MUŽI: Patrik Švajda, Peter Marcin, Martin Mňahončák, Viktor Horján, Tomi Kid Kovács

ŽENY: Gabriela Gunčíková, Petra Marko, Alena Heribanová, Karin Haydu, Sisa Sklovská, Katka Knechtová, Jana Hospodárová

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu