Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sklenaříkovej tajomstvo: Pre toto nebudem v Let´s Dance!

Adriana Sklenaříková sa v tanečnej šou Let´s Dance 5 neobjaví. Zobraziť galériu (9)
Adriana Sklenaříková sa v tanečnej šou Let´s Dance 5 neobjaví.

BRATISLAVA - Na Slovensku hopsať nebude! Hoci topmodelka Adriana Karembeu-Sklenaříková (39) účinkovala začiatkom tohto roka vo francúzskej tanečnej šou Danse avec les Stars, v markizáckom Let´s Dance 5 ju neuvidíme. A to ani napriek tomu, že bola jej účasť na spadnutie. Topky.sk zistili, prečo sa na parkete neobjavia blondínkine dlhé nohy.

Pred pár týždňami sa v mediálnej brandži začalo špekulovať o tom, že sa má Adriana Sklenaříková objaviť v pripravovanej tanečnej šou Let´s Dance 5. Hoci zo začiatku vyzerala jej účasť v programe na spadnutie, nakoniec zo spolupráce vzišlo. V súvislosti s tým vznikli dohady, že boli príčinou peniaze. A tiež fakt, že pre dlhonohú krásku nevedeli tvorcovia programu nájsť dostatočne vysokého tanečníka.

Podľa našich informácií je však príčina úplne iná. Ako topkám prezradil blondínkin manažér Miro Šimonič, Adriana jednoducho nemá čas! „Hoci to spočiatku vyzeralo, že sa v Let´s Dance objaví, nakoniec bola donútená zmeniť plány. Musí byť vo  Francúzsku. Z časového dôvodu by to nestíhala. S prípravami a so samotným prenosom by sa tomu musela venovať 4 mesiace. To by sa jednoducho nedalo zvládnuť. Napriek tomu, že boli televízia Markíza a režisér šou veľmi ústretoví, určite tam nebude,“ vysvetlil modelkin manažér. Ako sa zdá, kráske tento rok jedna tanečná súťaž úplne stačila. Škoda, že na rozdiel od Slovákov si na Francúzov čas našla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu