Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Markizáci Zápala a Varinský: Chcú byť na obraze sexi, takto sa udržujú vo forme!

Markizáci Peter Varinský a Jaro Zápala sa takto udržujú vo forme. Zobraziť galériu (7)
Markizáci Peter Varinský a Jaro Zápala sa takto udržujú vo forme.

BRATISLAVA - Zdravá výživa! Moderátor Televíznych novín Jaroslav Zápala (48) chce spolu s markizáckym kolegom zo športového spravodajstva Petrom Varinským (31) vyzerať na obrazovkách žlto-modrej televízie čo najlepšie. A tak páni dbajú o svoj jedálniček. Keď sme ich nedávno pristihli na ceste do práce, obaja si so sebou niesli zdravú desiatu.

Hoci sú muži, o svoj imidž a zovňajšok sa poctivo starajú. Moderátor markizáckych Televíznych novín Jaroslav Zápala a jeho  kolega zo Športu Peter Varinský sa aj v týchto zimných mesiacoch udržujú zjavne vo forme. Nedávno sme totiž oboch pristihli nezáväzne od seba, ako si vykračujú do práce a v rukách si nesú zdravú desiatu.  

Moderátori zo Záhorskej Bystrice chcú na obraze, a zrejme aj mimo neho,  vyzerať dobre, a tak si namiesto sladkých či nezdravých jedál doprajú vitamíny vo forme ovocia. Zatiaľ čo Peter Varinský si niesol pomelo, Jaro Zápala vsadil na jablká a banán. Ako sa zdá, zdravá strava obom prosieva. No najmä Zápala, ktorý je od  šporťáka o 17 rokov starší a ťahá mu na päťdesiat, sa za svoju postavu vôbec nemusí hanbiť. Len tak ďalej chlapci, nech si z vás berú príklad aj ostatní.

Chcete detoxikovať svoje telo za desať dní? Jednoduchý návod, ako to dosiahnete>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu