Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Let‛s Dance 5: Kompletný zoznam tancujúcich?!

V zozname figurujú aj Katarína Knechtová, Peter Marcin či Adriana Sklenaříková. Zobraziť galériu (12)
V zozname figurujú aj Katarína Knechtová, Peter Marcin či Adriana Sklenaříková.

BRATISLAVA - Tajomstvá odhalené?! Už na jeseň sa na Markíze objaví ďalšia séria Let‛s Dance, televízia však mená účinkujúcich tají. No po čiastkových informáciách teraz na svetlo sveta vyšiel zoznam kompletnej desiatky. Na parket by mali okrem modelky Adriany Sklenaříkovej (39) vyjsť napríklad aj zabávač Peter Marcin (45) či Katka Knechtová (30).

A je to vonku! Televízia Markíza sa zo všetkých síl snaží utajiť mená známych tvárí, ktoré obsadila do tanečnej šou. Napriek tomu sa však už dlhšie objavujú jednotlivé tipy, kto pravdepodobne ponuku prijal. Doteraz sa hovorilo o modelke Adriane Sklenaříkovej, moderátorovi Patrikovi Švajdovi, herečke Karin Haydu, moderátorke Jane Hospodárovej a hercovi Viktorovi Horjánovi. Ten má dokonca tancovať s mužom. 

Teraz sa v týždenníku Plus7dní objavil kompletný zoznam. Spomínané mená vraj doplnia speváčka Katarína Knechtová, herec Martin Mňahončák, moderátor Peter Varinský, zabávač Peter Marcin a speváčka Sisa Sklovská. Markíza údajne oslovila aj moderátorku STV Alenu Heribanovú, ktorá nastúpi v prípade, že si to Sklenaříková rozmyslí. 

Hoci ide už o piatu sériu Let‛s Dance, vyzerá to na celkom zaujímavý zoznam. Známe tváre však zatiaľ svoju účasť nepotvrdzujú a novinárov odkazujú na PR oddelenie Markízy. Tam sme, samozrejme, tiež nepochodili. „K účinkujúcim sa zatiaľ nebudeme vyjadrovať,” povedala nám hovorkyňa televízie Oľga Dúbravská.

Čo poviete na tento zoznam vy?

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu