Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Potvrdené! Títo zatancujú v Let´s Dance 5!

V Let´s Dance 5 by mali účinkovať aj herečka Karin Haydu, moderátor Patrik Švajda, či speváčka Gabriela Gunčíková. Zobraziť galériu (12)
V Let´s Dance 5 by mali účinkovať aj herečka Karin Haydu, moderátor Patrik Švajda, či speváčka Gabriela Gunčíková.

BRATISLAVA – Na obrazovkách Markízy sa bude už čoskoro opäť tancovať. Prípravy piateho ročníka šou Let´s Dance sú v plnom prúde. V súvislosti tým, aké známe tváre sa v ťažiskovom projekte televízie objavia, sa už vynorilo množstvo špekulácií. Najnovšie to však v Záhorskej Bystrici vyzerá tak, že zoznam súťažiacich celebrít je definitívne uzavretý.

Večery plné tanca a rytmov sa nezadržateľne blížia. Televízia Markíza chystá na jeseň tanečnú šou Let´s Dance 5. Najnovšie však čaká divákov menšia zmena. Celebrity nebudú drať parkety v nedeľu v Starej tržnici, ale v piatok v bratislavskej Inchebe. Kto všetko sa objaví na parkete? Máte medzi známymi tvárami svojho favorita? Zahlasujte zaň v ankete pod článkom!

Zoznam súťažiacich Let´s Dance
Zobraziť galériu (12)

Gabriela Gunčíková – finalistka súťaže Česko Slovenská SuperStar 2

Ani tento ročník Let´s Dance nebude iný! Opäť sa v ňom objaví zástupca našich západných susedov. Českú stranu bude v piatej sérii tanečnej šou reprezentovať superstaristka Gabriela Gunčíková.  Tá už obom národom ukázala spevácke kvality. Bude rovnako dobrá aj pri tanci? Predpoklady na to má. Gabriela totiž už počas speváckej súťaže pôsobila na pódiu suverénne. A v sexi outfitoch ulahodila oku nejedného mužského diváka.

Zoznam súťažiacich Let´s Dance
Zobraziť galériu (12)

Patrik Švajda – moderátor

Aj tváre markizáckeho spravodajstva majú v Let´s Dance 5 svoje zastúpenie. Tentokrát padla voľba na ostrieľaného Švajdu. Ten zhruba pred štyrmi rokmi v šou Bailando ukázal, čo všetko na tanečnom parkete dokáže. Napriek tomu, že celkovo skončil moderátor na druhom mieste, práve on a jeho tanečná partnerka reprezentovali našu krajinu na celosvetovom finále v Mexiku. Uvidíme, či si Patrik ešte niečo z tanečných figúr pamätá.

Zoznam súťažiacich Let´s Dance
Zobraziť galériu (12)

Petra Marko – choreografka, majiteľka produkčnej spoločnosti tanca a kostýmov

Mladá podnikateľka má k tancu veľmi blízko. Už ako malá sa totiž venovala športovej gymnastike, neskôr bola členkou muzikálového divadla. Verejnosť ju môže poznať aj zo zákulisia speváckej súťaže Česko Slovenská SuperStar. Okrem toho, že v prvom ročníku naučila tancovať Martina Chodúra, v tom poslednom sa podieľala aj na vytváraní outfitov väčšiny súťažiacich.

Zoznam súťažiacich Let´s Dance
Zobraziť galériu (12)

Peter Marcin – herec a zabávač

Po tom, čo sa humoristická dvojica Peter Marcin a Andy Kraus rozpadla, išli obaja páni vlastnou cestou. Peter odvtedy moderoval zopár relácií, no už dlhší čas ho na televíznych obrazovkách nebolo vidno. Teraz však má príležitosť predviesť nám svoje tanečné umenie. Možno bude rovnako úspešný ako jeho kolega Juraj Mokrý, ktorý sa v treťom ročníku stal Kráľom tanečného parketu. 

Zoznam súťažiacich Let´s Dance
Zobraziť galériu (12)

Sisa Sklovská – speváčka

Táto energická dáma nie je na tanečnom parkete žiadnym nováčikom. Podobne ako Švajda, aj ona súťažila v šou Bailando. Navyše, vďaka svojej profesii účinkovala vo viacerých muzikáloch a predstaveniach. Sisa má energie na rozdávanie. Pochváliť sa tiež môže výbornou postavou, ktorú nám určite predvedie v odvážnych kostýmoch.

Zoznam súťažiacich Let´s Dance
Zobraziť galériu (12)

Peter Varinský – športový moderátor

Po reprezentácií našej krajiny v adrenalínovej šou WipeOut bude moderátor Športových správ účinkovať v ďalšom veľkom projekte. Keďže Peter nemá s tancom bohvieaké skúsenosti, bude celkom zaujímavé sledovať, ako sa s touto výzvou popasuje.

Zoznam súťažiacich Let´s Dance
Zobraziť galériu (12)

Karin Haydu – herečka

Herečka známa zo seriálu Ordinácia v ružovej záhrade prežíva v súkromí pomerne náročné chvíle. Hoci je jej partner momentálne vo väzbe a ona je na výchovu dvoch dievčatiek sama, na túto lákavú ponuku prikývla. Snáď sa jej pod vplyvom latinskoamerických rytmov  aspoň na chvíľu podarí zahnať myšlienky na nepríjemné starosti. 

Zoznam súťažiacich Let´s Dance
Zobraziť galériu (12)

Martin Mňahončák – herec

Priestor na tanečnom parkete dostal aj ďalší účinkujúci zo spomínaného markizáckeho seriálu. Martin síce pôsobí prísnym dojmom, ale takto bude môcť divákom ukázať, že sa vie aj uvoľniť. Navyše, o hercoch je známe, že sú všestranne talentovaní. Uvidíme, či Mňahončák túto teóriu potvrdí.

Zoznam súťažiacich Let´s Dance
Zobraziť galériu (12)

Alena Heribanová – moderátorka

Sympatická hlásateľka si počas plesovej sezóny nikdy nenechá ujsť takmer žiadnu tancovačku. Spoločne s manželom si radi zakrepčia pri každej možnej príležitosti. Táto súťaž by jej teda nemala robiť žiadne vrásky. A snáď si aj rýchlo privykne na to, že jej muža vystrieda iný tanečník.

Zoznam súťažiacich Let´s Dance
Zobraziť galériu (12)

Viktor Horján – herec

Účasť tohto herca v súťaži vyvolala množstvo kontroverzných reakcií. Viktor sa totiž otvorene hlási k homosexuálnej orientácii a objavili sa špekulácie, že by mal v šou tancovať s mužom. Markíza však s najväčšou pravdepodobnosťou od tejto myšlienky upustí. Nielen kvôli negatívnym odozvám, ale aj preto, že Viktorovi nevedia nájsť vhodného tanečníka. Vyzerá to teda tak, že Horján dostane nejakú tanečnicu.

Zoznam súťažiacich Let´s Dance
Zobraziť galériu (12)

Jana Hospodárová – moderátorka

Hoci je táto plavovláska televízii Markíza verná už od začiatku jej vysielania, príležitosť tancovať dostala až teraz. Má však pozitívny vzťah k hudbe. Tanečné nácviky by jej teda nemali robiť veľké problémy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu