Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Návštevníci zoo zostali v šoku: Pozrite, čo robili gorily priamo pred zrakmi detí!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Pri výlete do zoologickej záhrady sa dá očakávať, že zvieratá sa pred návštevníkmi budú predvádzať. Často sa nevyhnete ani nezbednému vyčíňaniu. Na vlastné oči sa o tom presvedčili návštevníci zoo, ktorí videli párenie dvoch goríl.

Nie je známe, v ktorej zoologickej záhrade sa incident odohral. Ako ale dokazuje staršie video na YouTube, dvojica goríl sa do sexuálneho aktu pustila z ničoho nič, priamo pred zrakmi rodičov a detí. V jednej chvíli sa k páriacemu páru priblížila jedna z mladších goríl, sadla si za samca a dokonca mu položila ruku na zadok. Zablokovala tak výhľad na to, čo sa v ohrade dialo.

Návštevníci si rýchlo uvedomili, čo sa deje. Jedna osoba vo videu povedala, že videla príliš veľa a že to vyzerá ako pornofilm. Po akte samec odkráčal preč, akoby sa nič nedialo. Jeho spoločníčka pomaly vstala zo zeme a začala sa kŕmiť. 

Mnohých užívateľov príspevok ohromil. "Je fascinujúce vidieť zvieratá tak blízko príbuzné ľuďom, ako to robia takto otvorene. Je to prirodzená súčasť života a je im jedno, kto to vidí. My sme tí čudní," píše sa v jednom komentári.  Mnohí si tiež všimli, že samec tesne ku koncu aktu skriví prsty na nohách.

Viac o téme: OpicaSexGorilaZoologická záhrada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu