Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Hviezda Prison Break opísala natáčanie slávneho seriálu: Nechutné, čo jej mal urobiť jeden z kolegov!

Sarah Wayne Callies Zobraziť galériu (4)
Sarah Wayne Callies (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Opísala nechutný moment z natáčania. Seriál Prison Break sa stal jedným z najznámejších seriálov všetkých čias a jednou z jeho hviezd bola aj americká herečka Sarah Wayne Callies (46). Tá však nemá na natáčanie tohto počinu dobré spomienky, za ktoré môže jeden z jej kolegov.

Seriál Prison Break mal svoju premiéru v roku 2005 a takmer okamžite sa stal obrovským hitom. Viacerí herci, ktorí sa v ňom objavili, si okamžite získali množstvo fanúšikov po celom svete a jednou z jeho najväčších hviezd bola aj Sarah Wayne Callies.

Aj napriek tomu, že jej úloha doktorky Sarah Tancredi priniesla veľkú slávu, tak na natáčanie seriálu nemá vôbec dobré spomienky. Jeden z jej kolegov, ktorého však nekonkretizovala, ju mal dokonca opľuť.

„Nedávno som tento seriál pozerala a spätne som ocenila to pekné, čo som počas natáčanie zažila. Aj napriek tomu to však bola veľká výzva, pretože som bola jediná žena naokolo. Jeden z hercov, ktorý sa v seriáli objavil, mi napľul do tváre," povedala herečka v podcaste Broad Ideas. Okrem toho však uviedla, že väčšina jej kolegov boli ozajstní džentlmeni a odniesla si celoživotné priateľstvá.

Sarah Wayne Callies
Zobraziť galériu (4)
Sarah Wayne Callies  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Sarah Wayne Callies
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu